Lc Waikiki 2012-2013 Okula Dönüş Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Lc Waikiki 2012-2013 Okula Dönüş Koleksiyonu

Lc Waikiki 2012-2013 Okula Dönüş Koleksiyonu

LC Waikiki, 2012-2013 öğretim yılında da takipçilerine özel şık ve spor tasarımlarından oluşan okul koleksiyonuyla sizleri bekliyor.

05.09.2012 19:30

Ulaşılabilir modanın adresi LC Waikiki, 2012-2013 öğretim yılında da okul alış verişlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Her yıl yenilenen koleksiyonu ve uygun fiyatlarıyla çocuk ve genç moda severlerin yakından takip ettiği LC Waikiki, sezona özel hazırladığı kombinler ve çok özel fiyatlarla yeni öğrenim yılında da modanın nabzını tutuyor.

6-16 yaş arası genç kız ve erkekler için hazırlanan yeni okul koleksiyonunda eşofman takımları, gömlekler, pantolonlar ve uzun-kısa kollu polo tişörtler ön plana çıkıyor. LC Waikiki'nin okul koleksiyonunun çok özel fiyatlarıyla, gençler hesaplı bir alışverişin keyfini çıkarıyor. Koleksiyonda sonbaharın serin havalarında okula giderken ve günlük hayatta rahatça giyilebilen montlar da şıklıklarıyla göz dolduruyor. Genç moda severler, çoğu 50 TL'nin altında olan sezona özel kombinleri okula giderken ya da günlük hayatlarında şık ve rahat bir şekilde kullanıyorlar.

LC Waikiki, 3 -9 yaş arası okula yeni başlayacak ve ilkokul çağındaki küçük dostlarını da unutmayarak, birbirinden sevimli seçeneklerle rengarenk bir eğitim-öğretim dönemi müjdeliyor. Neşeli figürlerin hakim olduğu baskılı tişörtler, rengarenk eşofman takımları, okul yaşamını sevdirecek Gömlekler, pantolon ve ayakkabı modelleri ile LC Waikiki, minikleri de hem şık hem de spor bir okul dönemi yaşamaya davet ediyor.

www.lcwaikiki.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Lc Waikiki 2012-2013 Okula Dönüş Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement