Mayonuzu Vücut Tipinize Göre Seçin! - Son Dakika
Kadın

Mayonuzu Vücut Tipinize Göre Seçin!

Mayonuzu Vücut Tipinize Göre Seçin!

Sizi olduğunuzdan daha iri gösterecek, vücut tipinize uygun olmayan mayo ve bikinileri eleyin. Nasıl mı? İşte detayları.

24.04.2012 15:30  Güncelleme: 15:57

Yaz geliyor, ünlü markaların yeni sezon koleksiyonları mağazalarda yerlerini aldı bile. Plajlarda çok daha ve seksi görünmek için bikininizi seçerken vücut tipinizi de göz önünde bulundurmanız gerektiğini biliyor muydunuz? İşte size, Womenist.net'ten vücut tipinize göre bikini seçmenin incelikleri!

Sadece beğenmek yetmez!

Eğer plajlarda güzel görünmek istiyorsanız, öncelikle bikini ile vücudunuzun birbirini tamamlamasına sağlamalısınız. örneğin iri göğüsleriniz varsa ya da basen bölgeniz genişse, ipli bikini giyme sevdasından vazgeçmelisiniz. Kısacası bikini seçiminizi yaparken önemli olan, beğendiğiniz modelin vücut tipinize uymasıdır.

Göğüslerinizin daha ufak görünmesi için

Eğer iri göğüslere sahipseniz, öncelikle bikininizin üst kısmını düz renk alt kısmını desenli seçmelisiniz. Böylece odağı göğüslerinizden uzaklaştırmış olacaksınız. Ayrıca kalın askılı ya da boyundan bağlanan modeller de göğüslerinizin daha hoş görünmesini sağlayabilir. Eğer mayo giyme fikrine sıcak bakıyorsanız, düz renk, kalın askılı, derin V yakalı bir mayo ile de hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ufak göğüslere sahipseniz

Elbette ufak göğüslere sahipseniz, dolgulu bikini üstlerini tercih etmek gibi bir seçeneğiniz var. Ancak bu tarz bikini üstleri her zaman rahat olmayabiliyor. Dolayısı ile siz, bocuklu, nakış işlemeli ya da büzgülü modelleri tercih ederek, ufak bir hileyle göğüslerinizin daha iri görünmesini sağlayabilirisiniz.

Basen bölgeniz genişse

Eğer basen bölgeniz genişse, sizin için derin V yakalı bir tankiniler veya mayolar çok daha uygun olabilir. Bu tip modeller ile tüm ilgiyi üst bedeninize çekmeyi sağlayabilirsiniz. Aksi takdirde, düz renk, dekoltesiz modeller ile ilgi basen bölgenize kayabilir.

Kalçanızı gizlemek için

Renkleri teninize ve zevkinize uyacak bir tankini seçin. Ancak tankininizin üst kısmının iri desenli alt kısmınınsa düz olmasına özen gösterin. Ayrıca seksi bağlanmış bir pareyo hem kalçanızı gizlemenize hem de çok daha hoş görünmenize yardımcı olacaktır.

Bacaklarınızın uzun görünmesi için

Herkes Julia Roberts gibi uzun bacaklara sahip olamıyor ne yazık ki Dolayısı ile, bacak boyunuz kısa ise şort tipi bikinilerden uzak durmalı, derin, yüksek kesim altı olan bikiniler seçmelisiniz. Ancak unutmayın ki tek parça, düz renk, derin yakalı ve derin bacak kesimi olan bir bikini ile çok daha uzun görünen bacaklara sahip olacaksınız.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mayonuzu Vücut Tipinize Göre Seçin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement