Mehry mu İlkbahar Yaz 2012 Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Mehry mu İlkbahar Yaz 2012 Koleksiyonu

Mehry mu İlkbahar Yaz 2012 Koleksiyonu

Klasikleşmeye aday, fatmanın eli motifli Rez bag modeli ile bir çok ünlünün de tercihi olan Mehry Mu, ilkbahar yaz koleksiyonu yeni modelleri ile satışa sunuldu.

24.05.2012 13:01

İlhamını Doğu'nun estetik değerlerinden alıp, batılı yaşam tarzına uygun tasarlanan Mehry mu çantalar, bu sezon kullanışlı bir koleksiyon ile karşımızda. Rez bag'lerin içine atılarak ya da ayrı olarak rahatça kullanılabilecek Rez pochette, kullanışlı bir day clutch olma görevini üstleniyor. üzerindeki fatmanın eli motifi ile popüler heybe çanta Rez bag'e uyum sağlıyor. Geçtiğimiz sezon tanıştığımız, uzun askılı, kutu çanta Melo bag ise bu sezon yaz akşamları icin ideal küçük versiyonu ile karşımızda. Büyük Melo bag çift bölümlü olup geniş bir iç alana sahipken, küçük versiyonu cep telefonu, küçük cüzdan, anahtarlık ve rujunuzu taşımaya yetip ellerinizi serbest bırakmanızı sağlıyor. Melo bag'lerin bir diğer özelliği ise saplarının çıkartılabilir olması. Böylelikle istendiğinde clutch'a da dönüştürülebiliyorlar. Melo bag, üzerindeki Selçuklu motifi, hafif eklektik havası ve modern formu ile kullanışlı ve bir o kadar da havalı bir çanta.

Koleksiyonun bir yeni üyesi ise Sultan bag. Kapama yeri eskitilmiş altın rengi kavuk şeklinde olan sert kutu clutch, yeni bir klasik olmaya aday. Doku seçenekleri: Mehry mu dna'sında var olan çeşitli renklerdeki ikat, altınlı jakar kumaş, parlak yeşil jakar kumaş, düz siyah ikat ve gümüş ayna deri. Bu sezonun renkleri ise iki gruba ayrılıyor. Mat siyah metal aksesuarlı neon renkler ve altın rengi metalli naturel renkler.Mat siyah metalli grupta fatmanın eli ve Selcuklu motifleri daha 'rocker chic' bir şekilde karşımıza çıkıyor, ve neon renklere güzel bir tezat yaratıyor. Renk seçenekleri sarı, yeşil, fuşya ve turuncu. Naturel renklerde ise altın renkli fatmanin eli ve selcuklu motifi görülüyor. Daha klasik ve yumuşak renkleri tercih edenler için renk seçenekleri; beyaz, siyah, vizon, taba, gül kurusu, kırmızı ve mor.

SATIŞ NOKTALARI

Tüm Midnight Express'ler

Beymen Blender'lar

Shoplatitude.com

Güzel bir gün butik, Bursa.

www.mehrymu.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mehry mu İlkbahar Yaz 2012 Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement