Modanın Kalbi Calvin Klein'da Atıyor - Son Dakika
Kadın

Modanın Kalbi Calvin Klein'da Atıyor

Modanın Kalbi Calvin Klein\'da Atıyor

Calvin Klein, rengarenk 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla mağazalarda fırtına gibi esiyor.

20.03.2013 11:44  Güncelleme: 15:22

Tasarımı, çizgisi ve koleksiyonlarındaki özel detaylarıyla dünya modasına yön veren Calvin Klein, rengarenk 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla mağazalarda fırtına gibi esiyor. Yeni sezonun gözde trendleri arasında yer alacak modeller iddialı ve sıra dışı çizgileriyle gizemli bir yolculuğa çıkarıyor.

Modellerinde rahatlığı ve kaliteyi bir arada sunan Calvin Klein bahar ve yaz aylarını en rahat şekilde geçirebilmenize olanak tanıyan yeni koleksiyonuyla mağzalardaki yerini aldı. Modanın gerisinde kalmak istemeyenlerin imajlarına yön veren Calvin Klein, 2013 ilkbahar yaz sezonuna özel hazırladığı yeni koleksiyonuyla yine göz kamaştırıyor. Yeni koleksiyonuyla rengarenk bir skala sunan Calvin Klein, bu sezon da şıklığından vazgeçemeyenlerin tek adresi oluyor.

Yaz aylarının en canlı renkleri

Calvin Klein yeni koleksiyonunda kullandığı farklı renk ve desen alternatifleriyle bahar ve yaz aylarında kullanıcıları memnun ediyor. Yazın sıcaklığını ve enerjisini tüm ürünlerine yansıtan Calvin Klein tasarımları yine oldukça iddialı. Kalite ve şıklığı bir arada görmek isteyen kullanıcılara hitap eden koleksiyon birbirinden canlı renkleriyle modern bir görünüm kazandırıyor.

Kırmızı, turuncu, sarı, mavi beyaz gibi yaz renklerin hakim olduğu kadın ve erkeklere özel hazırlanan koleksiyonda gömlekler, ceketler, t-shirtler, pantolonlar, ayakkabılar, kemer ve cüzdanlar oldukça dikkat çekiyor. Şıklığını elinden bırakmayan kadınlara özel tasarlanan Calvin Klein çantalar ise hem gündüzlerin hem de gecelerin vazgeçilmez aksesuarı oluyor. Birçok farklı konseptin etkilerini gördüğümüz Calvin Klein koleksiyonu 2013 ilkbahar-yaz sezonunda modern şıklığı yakalamanızı sağlıyor.

Moda denildiğinde akla gelen ilk markalardan olan Calvin Klein ürünlerini Calvin Klein Mağazaları'ndan temin edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Modanın Kalbi Calvin Klein'da Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement