Mudo Accessoires 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Mudo Accessoires 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Mudo Accessoires 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Mudo’nun 2012 ilkbahar yaz aksesuar ve plaj koleksiyonu ile bu sezon çok daha renkli ve keyifli geçecek!

27.04.2012 13:30

Mudo Accessoires dünyadaki son trendleri yansıtan ürünler ile iddialı tavrını her sezon olduğu gibi bu sezonda da ortaya koyuyor. 2012 ilkbahar yaz trendlerinde hakim olan canlı ve enerjik renkler bu sezon aksesuarlara da yansıyor.

Saks mavisi, fuşya, yeşil, sarı ve mavinin çarpıcı tonlarına sahip topuklu ayakkabılar, çiçekli, ve çizgili detaylarla zenginleştirilen hasır tabanlı espadriller, pastel tonların özgün desenlerle birleştirildiği şallar, vintage stilleri ile fark yaratan çantalar, gökkuşağı renklerini anımsatan spor ayakkabılar ile şık ve spor olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Mudo Accessoires'ın doğal ve organik yaşamdan ilham aldığı koleksiyonlarında, hasır çantalar ve ayakkabılar, sahil havasını ayağınıza kadar getiren şapkalar ve etnik tasarımlarda kolyeler dikkat çekiyor. Şık davetleriniz için özenle seçtiğiniz kıyafetlerinizin tamamlayıcıları olabilecek gece çantaları ve yine kıyafetlerinizi zarifleştiren aksesuarlarla fark yaratmak için Mudo Accessoires ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mudo Accessoires 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement