Mudo Collection 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Mudo Collection 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Mudo Collection 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Mudo Collection kadını 2012-2013 sonbahar kış sezonunda, şık, rahat ve aynı zamanda romantik olmanın ayrıcalığını yaşıyor.

19.09.2012 13:00

Mudo Collection kadını etnik, romantik ve aynı zamanda şık olmanın ayrıcalığını keşfediyor. İlkel kültürlerden ilham alan baskıların, koyu ve baharat tonları ile detaylandırıldığı koleksiyonda, kum ve toprak tonları, altın ve gümüş ipliklerle zenginleştirilen bluzlar ve kazaklar, deri detayları ile klasik bir görünüş sergileyen kalem etekler ve pantolonlar, Mudo Collection'ın yeni sezonunda günlük hayatı şıklaştıran ürünleri arasında yer alıyor.

Mudo Collection kadını sadece ilkel kültürden ilham almıyor. Romantik bir stili yansıtan tasarımlar arasında, güpür dantel detaylarla süslenen retro bluzlar ve gömlekler dikkat çekiyor. Şiirsel bir görünüm yansıtan ve kaşmir yumuşaklığında kendini gösteren tasarımlar bej, ekru ve pudra tonlarıyla birleştirilerek, modern romantizmin en özel örneklerine dönüşüyorlar. Kürklü hırkalar, triko kabanlar ve bebe yakalı bluzlar ile Mudo Collection kadını bu sezon da hem şık hem de romantik bir duruş sergiliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mudo Collection 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement