Nars 2012 Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Nars 2012 Yaz Koleksiyonu

Nars 2012 Yaz Koleksiyonu

Summer 2012 Koleksiyonu, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars tarafından tasarlandı ve fotoğraflandı. Bu görünüme de yine, eşsiz model Ginta Lapina hayat verdi.

25.04.2012 14:30

Başlangıçta Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++'in St. Moritz rengi yüzün orta bölümüne parmak uçları yardımıyla uygulandı ve dağıtıldı, sonrasında kusursuz bir görünüm için Eden Loose Powder ile sabitlendi. Cilde bronz bir görünüm kazandırmak için Laguna Bronzer alından başlayarak, yanaklara ve çene çizgisi boyunca, yüze "3" şeklinde uygulandı. Elmacık kemiklerine LibertÉ Blush ile canlılık verildi ve yüzün şeklini belirginleştirmek için saç çizgisi boyunca hafifçe Taos Blush uygulandı.

Gümüş ve buzlu şeftali tonlarının karışımı Ramatuelle Trio Eyeshadowgöz kapağıma uygulandı ve dağıtıldı. Trio Eyeshadow'un kayısı tonu, gümüş gölgeler ile birlikte kirpik çizgisine uygulandı. Gözkapağının alt ve üst bölümlerine Via Veneto Larger Than Life® Long-Wear Eyeliner uygulandı. Kirpikler kıvrıldıktan sonra, iki kat Larger Than Life Volumizing Mascara uygulanarak belirginleştirildi. Dudaklar Borneo Lip Liner Pencil ile belirginleştirildi ve dolduruldu, sonrasında renk dağıtılarak yumuşatıldı. Moscow Pure Matte Lipstick ruj ve son olarak ışıltı kazandırmak için Risky Business Lip Gloss uygulandı.

Yaz sıcak toprak tonları ile ışıltıları bir araya getiriyor. Gözler buzlu şeftali ve mat kayısı ya da orkide ve mavi ile ışıldıyor. Dudaklar zarif bej-pembe tonlarında ya da mat çilek kırmızısı... Deniz kabuğu pembesi tırnaklar, sofistike ve sıcak görünümü tamamlıyor, unutulmaz kılıyor...

İsmini Fransa'nın güneydoğusunda bulunan Côte d'Azur bölgesinden alan bu üçlü göz farı iki farklı ışıltıyı, gümüş ve buz şeftali tonlarını mat kayısı ile beklenmeyen bir sıcaklık içinde kombine ediyor. Eşsiz bir görünüm için, her renk tonu ayrı ayrı ya da birlikte kullanılabilir.

Marie-Galante

Adını, Karayip Denizi'nde, Guadeloupe takımadasında yer alan Marie-Galante adasından alan bu ikili göz farı orkide ile muhteşem mavinin hem yumuşak hem de çarpıcı kombinasyonudur. Dikkat çeken bir görünüm için her iki tonu birlikte kullanın.Calabria

Bu çok yönlü, ışıltılı mürdüm tonundaki Soft Touch Shadow Pencil göz kapaklarındaki renk için ideal bir tamamlayıcıdır. Adını, İtalya yarımadasının "burun" bölümündeki Napoli bölgesinin güneyinden alan, Calabria Soft Touch Shadow Pencil, tek başına ya da toz farlar için baz olarak, veya liner olarak kullanılabilir.

Vendanges

Fransızca "hasat" ya da "vintage" kelimeleri şarap için yeni toplanmış meyve görüntülü transparan üzüm rengi Lipstick'i mükemmel olarak tanımlamaktadır.

LibertÉ

Fransızca'da özgürlük anlamına gelen, bu kayısı tonlarındaki allık, cilde taze ve sıcak bir görünüm kazandırır. Yanaklarda rahatlıkla seksi bir parlaklık için kullanılabilir.

Buenos Aires

Bu her renk ile kullanılabilen nude bej pembe Velvet Gloss Lip Pencil adını Arjantin'in başkentinden almıştır. Kalemin kullanım kolaylığını parlaklık ile kombine eden Velvet Gloss Lip Pencil mükemmel bir modern klasiktir.

Never Say Never

çiz, doldur ve gloss ile ışıltı ver, ya da hiç biri. Bu lila pembe Velvet Matte Lip Pencil, asla hayır diyemeyeceğiniz bir görünüm verir, seçim sizin.

Moscow

Bu çilek kırmızısı Pure Matte Lipstick adını aldığı Rusya'nın başkenti Moscova gibi çarpıcı ve sofistikedir.

Trouville

Bu deniz kabuğu pembesi tonu ismini, Kuzeybatı Fransa'nın, Normadie bölgesindeki balıkçı kasabalarından almıştır.

François NARS ile soru cevap

NARS 2012 Summer Koleksiyonu'nun ilhamı nedir?

Toprak tonlarını ve ışıltıları keşfetmeye çok meraklıyım. Farklı renkler ve dokular arasındaki ilişki, kayısı, buzlu şeftaliyi gümüş gölgeler ile birleştiren Ramatuelle Trio Eyeshadow'u oluşturdu. Taze bir görünüm sağlamasının yanı sıra, bu üçlü far paleti gerçekten şık ve çok yönlü bir yaz paleti oldu.

Bu koleksiyonun beklenmeyen yönü nedir?

Bence, ilk bakışta, orkide mavi, çilek kırmızısı ve deniz kabuğu pembesinin kombinasyonu oldukça narin ve masum görünüyor, ancak bizim bu renkleri kombinasyon şeklimiz daha eğlenceli ve sıradışı bir sonuç ortaya çıkardı.

Bu sezonun olmazsa olmaz ürünleri nelerdir?

Ramatuelle Trio Eyeshadow ve Never Say Never Velvet Matte Lip Pencil diyebilirim. Lila gül rengi bronz tende mükemmel görünüyor ve mat sonuç gözlerdeki ışıltı ve parlak ten ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Ayrıca ben Trouville Nail Polish'i de çok seviyorum, çünkü deniz kabuğu pembesi rengi ile çok eğlenceli bir yaz aksesuarı.

Summer 2012 koleksiyonunun yüzü olan Ginta, yaz modunu nasıl temsil ediyor?

Koleksiyonun renkleri ile Ginta, taze ve genç bir kızdan, güçlü ve sofistike bir kadın haline geliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Nars 2012 Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement