Nars'tan Anti-aging Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Nars'tan Anti-aging Koleksiyonu

Nars\'tan Anti-aging Koleksiyonu

Nars, cildi daha önce hiç olmadığı kadar aydınlık bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olan anti-aging koleksiyonunda ışığın gücünü yakalıyor.

21.09.2012 16:30

"En iyi cilt ışığı yansıtabilen cilttir" - François Nars

Makyaj sanatı ve fotoğraf dünyasının vizyoneri François Nars, ısığı cildi farklılaştırmak için bir araç olarak kullanıyor. Şimdi de NARS, cildi daha önce hiç olmadığı kadar aydınlık bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olan eşsiz anti-aging koleksiyonu için ışığın gücünü yakalıyor. NARS eşsiz anti-aging cilt bakımı serisi ile cilt daha önce hiç bu böyle ışıldamamıştı. Uygulandığında, pürüzsüz, parlak bir cilt elde edilir ve makyaj her zamankinden daha kalıcı olur ve daha doğal parlar. Eşsiz olarak prizmatik, taze ve ışıldayan, aydınlık bir cilt

Işığın Gücünü Yakalamak

Zaman geçtikce cilt doğal elastikiyetini ve parıltısını kaybeder, ve cildin tonu düzensizleşir. Cildin parlaklığını ve tazeliğini geri kazandırmak için tasarlanmış, tıpkı ışık saçan bir plazma gibi zenginleştirilmiş NARS cilt bakımı, eşsiz ve özel Light Reflecting Complex™ formülüyle sinerji içinde çalışan saf içeriklere sahiptir. Nem ve mineraller ile cildi yatıştırılırken, netliği artırmak icin yosun özleri ve Polinezya deniz suyu ile birlikte Aktif-Işık Mikro-Prizmalar birleştirildi.

Optimal Brightening Concentrate

Bu ürünün oluşum özü, özel Light Reflecting Complex formülü NARS ile aşılamak ve gelişmiş parlaklık artırıcı serum sayesinde aydınlık bir cilt ve aynı zamanda canlanmış ten rengi elde edilir. Güçlü-çoklu etkili Vitamin C cildi netleştirirken aynı zamanda uzun süre çalışarak cilt tonunu eşitler ve cilt tonunun farklılaşmamasını sağlar. Onarım belirtileri görülürken,anti-aging meyve özlü kapsüller ciltteki hücresel enerjiyi artırır. Koyu lekeler solmaya başlar ve cilt taze, prizmatik ve ışıldayan bir görünüme sahip olur.

*in-vitro test

Double Refining Exfoliator

Cilt yüzeyini temizlemek ve pürüzsüzleştirmek icin,turunçgiller meyve asitleri ve bitkisel içerikler sayesinde cildi nazikçe soyar.Porlar derinlemesine temizlenir,daha az görünür ve cilt yumuşar.Tüm cilt tipleri için uygundur.

Multi-Action Hydrating Toner

Nazikçe soyulmuş cilde uygulanan alkolsüz formüle sahip bu tonik,cildin daha düzgün ve yumuşak bir görünüme sahip olmasını sağlar. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Purifying Foam Cleanser

Cildi yenilemek icin,küre şeklindeki içeriklere sahip bitkisel peeling ile cildin kirini ve makyajını nazikçe temizler. Cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir. Normal-Yağlı/Karma ve hassas yağlı cilt tipleri için uygundur.

Gentle Cream Cleanser

Makyajı ve kiri temizlerken, nem dengesini koruyarak temizler. Zenginleştirilmiş papatya içeriği, cildinizi yumuşak hissetmenizi ve ışıldayan bir cilde sahip olmanızı sağlar. Normal-kuru ve hassas kuru ciltler icin uygundur.

Luminous Moisture Cream

24 saat boyunca cildi besler,yoğun su verir ve zamanla azalan parlaklığı doğal olarak cilde geri verir.Kayın tomurcuk ekstresi ile zenginleştirilmiş,kolajen üretimini artırmak için güçlü antioksidanlar serbest radikallerle mücadele eder. Normal-kuru ve hassas kuru ciltler için uygundur.

Aqua Gel Luminous Oil-Free Moisturizer

Hafif yapıdaki bu nemlendirici, cilde su vererek güçlendirir ve canlandırır. Dinamik aqua teknolojisi,iyileştirmek için, su tutma özelliği ile cilt esnek olur. İnce çizgiler ve kırışıklıklarda gözle görülür yumuşama sağlar.Normal-yağlı/karma ve hassas yağlı ciltler için uygundur.

Total Replenishing Eye Cream

Görünür ince çizgileri, kırışıklık ve karanlık çevrelerin görünümünü azaltmak icin tasarlanan bu ürün kayın tomurcuk ekstresi ile zenginleştirilmistir. Esnek ve pürüzsüz bir göz çevresi için şişliği azaltır. Tüm cilt tipleri icin uygundur.

Aqua Gel Luminous Mask

Cilde hidrasyon bir dalgalanma sağlar. Cilt ultra yumuşak ve daha genç görünür, bu maddeler sayesinde kollajen artar ve cildin elastikiyetini korur*. Tüm cilt tipleri için uygundur.

*in-vitro test: Tüm NARS cilt bakımı ürünleri dermatolojik testlerden geçmistir, paraben- alkol yoktur ve non-comedogenic (siyah nokta) yapmaz.

Kokular

üst notalarda portakal ve greyfurt. Orta notalarda mandalina, menekşe, gül, şakayık(peony) ve sardunya çiçeği; alt notalarda ise lavanta ve çin defnesi bulunur. NARSskin's zenginleştirilmiş, 100% doğal olarak üretilmis, zamansız gülün modern yorumlanmasıdır. NARSskin koleksiyonu Ekim ayı itibariyle NARS City's ve NARS Şaskınbakkal mağazalarında olacaktır.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Nars'tan Anti-aging Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement