Pretty Ballerinas Demek, Yazın Sadeliği Demek! - Son Dakika
Kadın

Pretty Ballerinas Demek, Yazın Sadeliği Demek!

Pretty Ballerinas Demek, Yazın Sadeliği Demek!

Pretty Ballerinas’ın her biri elde üretilen deniz kokulu modelleri, her zamanki gibi şimdi de büyüleyici...

13.07.2012 17:00

Kate Moss'tan Kate Middleton'a, Elle Macpherson'dan Lindsay Lohan'a dünyanın en stil sahibi kadınları, tarzlarını Pretty Ballerinas'larıyla tamamlıyorlar. İspanya'nın Menorca Adası'nda her biri elde üretilen Pretty Ballerinas'ın 2012 Yaz koleksiyonu denizin mavisini, sadeliğin beyazını emsalsiz bir rahatlıkla birleştirerek vazgeçilmez babetlere imza attı.

Marine dokunuşlar

Zamansız tabir edilebilecek trendlerden biri olan marine akımı, Pretty Ballerinas'ın bu sezon çıkış noktalarından. Denize açılmanın tarifsiz huzur hissinden yola çıkan Pretty Ballerinas, denizin ortasında tüm fazlalıklardan kurtulma ve sadenin şıklığına teslimiyet duygusunu beyazın dingin renkleriyle verirken, breton çizgileriyle sezonun ruhunu yakalıyor.

Pretty Ballerinas'ın breton çizgilerini ister tekne keyfinde, ister gündelik koşuşturmacanızda tercih edebilir, ılık yaz gecelerinde babetleriniz ile gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Romantik dokunuşlu mağazası ile modern zaman masallarını fısıldayan, kraliyet ailesi mensuplarından stil ikonlarına herkesin takip ettiği kadınların tercihi Pretty Ballerinas, ile yazı içinizde hissedin. . Unutmayın, dünyanın en geniş babet koleksiyonuna sahip Pretty Ballerinas, toz pembe kutusundan özel tabanına kadar, her detayda özen ve zarafet barındırıyor. Pretty Ballerinas'ları Sapphire Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasında bulabilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Pretty Ballerinas Demek, Yazın Sadeliği Demek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement