Reebok Zigtech Enerji Veriyor! - Son Dakika
Kadın

Reebok Zigtech Enerji Veriyor!

Reebok Zigtech Enerji Veriyor!

Reebok İlkbahar/Yaz 2012 ayakkabı ve tekstil koleksiyonunda yer alan ZigTech modelleri, spor yapmayı sevenlerin son gözdelerinden...

18.05.2012 19:00

Bu sezon ZigTech kadın ayakkabı koleksiyonunun yeniliği ZigActivate, ZigTech teknolojisinin en şık hali. özel tasarımı, hava alan file sayası ve 3D ultralite köpük tabanı ile ZigActivate, her adımınızda enerji kaynağınız olacak.

ZigTech kadın koleksiyonundaki yenilikler ayakkabı koleksiyonu ile sınırlı değil. ZigTech tekstil koleksiyonu sahip olduğu Celliant™ teknolojisi ile vücudunuzun ihtiyacı olan oksijen seviyesini en yüksek noktada tutarak enerjinize enerji katacak.

Benzersiz zigzag şekilli tabanı ile her adımınızda enerjiyi ayak boyunca ileten ZigTech erkek ayakkabı koleksiyonu ise bu sezon ZigNano Fly 2 ve ZigActivate ile büyümeye devam ediyor. Yüksek performans arayan sporcular için tasarlanan ZigNano Fly 2 şu ana kadar geliştirilmiş en hafif ZigTech modeli.

Alışılagelmiş koşu ve antrenman ayakkabılarından farklı olarak enerji dönüşümü sağlayan benzersiz zigzag şekilli tabanı ve Celliant™ teknolojisiyle tasarlanmış tekstil koleksiyonu ile Reebok ZigTech spordan en fazlasını isteyenlerin bir numaralı tercihi olacak.

Reebok'ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ http://twitter.com/reebokturkiye ve http://www.facebook.com/reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Reebok Zigtech Enerji Veriyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement