Sabri Özel, Kadın Koleksiyonu İle Bahara Hazır - Son Dakika
Kadın

Sabri Özel, Kadın Koleksiyonu İle Bahara Hazır

Sabri Özel, Kadın Koleksiyonu İle Bahara Hazır

Sabri Özel, 2013 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu'nda yer alan gömlek çeşitleriyle, kendini özel hissetmek isteyen kadınları bekliyor

15.03.2013 16:56

Erkek giyimde olduğu kadar, kadın giyimde de birbirinden şık tasarımlarıyla bilinen Sabri Özel, 2013 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu'nda yer alan gömlek çeşitleriyle, kendini özel hissetmek isteyen kadınları bekliyor…

Hafif dokusu ile pantolon, etek gibi giysilerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilen ve kadınların vazgeçilmezi olan trikolar da, Sabri Özel'in ilkbahar sezon ürünleri arasında yer alıyor.

İlkbaharın ipeksi hafifliğini hissedin

İlkbahara girdiğimiz şu günlerde, zarafeti ve klasik kesimleriyle, Sabri Özel'in 2013 ilkbahar koleksiyonunda yer alan birbirinden şık gömlekler, stil sahibi kadınları bekliyor.

Beyaz üzerine, önden iki cepli ve düğme hizasında şeritli desenlerinin yanı sıra, mor gibi birbirinden canlı renk seçeneklerine de sahip olan Sabri Özel kadın gömlekleri, zarafetiyle öne çıkıyor.

Sabri Özel 2013 ilkbahar koleksiyonunda yer alan trikolar ise, önden yırtmaçlı ve siyah kuşaklı tasarımları ile stilini yansıtmak isteyen kadınlara hitap ediyor. Özel günlerde ve gündelik hayatta, pantolon ve eteklerle kombinlenebilen Sabri Özel tunikleri, zamandan ve mekandan bağımsız tasarımlarıyla, kadınların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Sabri Özel, Kadın Koleksiyonu İle Bahara Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement