Sezonun Öne Çıkan Trendi; Bordo! - Son Dakika
Kadın

Sezonun Öne Çıkan Trendi; Bordo!

Sezonun Öne Çıkan Trendi; Bordo!

Ayakkabıdan çantaya, ojeden elbiseye, bu sezon "bordo"nun büyüsü hepimizi esir alacak!

11.09.2012 16:00  Güncelleme: 13:38

Siyahın tahtına göz diken bordo, bu sezonun en gözde renklerinden biri! Peki, aksesuardan kıyafetlere hatta makyaj malzemelerine kadar birçok alanda kendini gösteren bu muhteşem rengi nasıl kullanmalıyız? İşte, Womenist.net'ten size birkaç ufak stil önerisi!

Tepeden tırnağa bordo

Özellikle sonbahar kış aylarında, en çok tercih edilen tarzlardan biri bu sezona kadar tepeden tırnağa siyah giyinmekti. Ancak bu sezon bu trend yerini "bordo"ya bırakıyor.

Ofis giyiminde bordo vurgusu

özellikle kadifeye çok yakışan bordoyu, ofis kıyafeti seçiminizde, sadece tek parçada kullanarak çok daha hoş bir etki yaratabilirsiniz. Bu sezon bordo bir kadife ceket alarak işe başlayabilrisiniz.

Gece kıyafetlerinde bordo büyüsü

Bu sezon davetlerde sıkça rastlayacağımız renklerden olan bordo özellikle şifon, uçuş uçş uzun elbiselerde çok daha şık ve asil bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak. Ayrıca bordo gece elbisenizi, bakırlar, doreler veya siyahlarla kombinleyebilirsiniz.

Günlük kullanım

Günlük hayatınızda hem farklı bir tarz yaratmak hem de trendleri takip etmek istiyorsanız, bordo ve hardal renginden oluşan bu tip bir kombin yapmayı deneyebilirsiniz. çünkü bordoyla hardal kombinli kıyafetler de bu sezon oldukça moda!

Desenlerde bordo

Bu sezon desenler yine oldukça moda. Sizde kendinize bordo tonlarının hakim olduğu bir elbise alabilirsiniz. Elbisenizde yeterince hareket olacağı için çanta ve ayakkabılarınızın mümkün olduğunca düz olmasına özen göstermeniz çok daha doğru olacaktır.

Makyaj malzemelerinde bordo

Sezonun favori rengi bordo elbette makyaj dünyasını da etkisi altına aldı. Dudaklarda, tırnaklarda ve gözlerde bordolar, hiç şüphesiz sonbahar kış aylarında en sık rastlayacağımız renklerden biri olacak!

1: OPI oje

2: Yves Saint Laurent göz kalemi

3: Nars far

4: Sheseido ruj

5: Lancome oje

6: Tom Ford ruj

7: Makeup Forever-Sephora far

8: Chiristian Dior çiftli kalem

9: Nars oje

10: Nars ruj

11: Chanel oje

12: Christian Dior far

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Sezonun Öne Çıkan Trendi; Bordo! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement