Shoes Sonbahar/Kış 2013 Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Shoes Sonbahar/Kış 2013 Koleksiyonu

Shoes Sonbahar/Kış 2013 Koleksiyonu

Liu Jo Shoes koleksiyonu üç temadan oluşuyor: Punk dokunuşlarla farklılaştırılan romantik bir atmosfer, yıldızların parlak ışıkları ve canlı renklerin feminenliği.

27.08.2013 09:52

PUNK ROMANTICISM

Sonbaharda, yazın renklerini çalıyoruz ve tozlu nüanslarla pastel tonlara geçiyoruz. Hem açık hem koyu tonlarla, romantik Liu Jo kadını; nostaljik ve punk ruhunu bir arada yaşatıyor. Bu tema, şirin kızla tehlikeli kızı karıştırıyor ve feminen bir kadın ortaya çıkartıyor.

Açık renkler keskin koyu tonlarla bölünüyor. Şampanya rengi, uçuk mavi, kahverengi, bordo tonları ve altın renkleri birbirleriyle karıştırılıyor.

Ayakkabılarda yuvarlak burunlar ve alışılmışın dışındaki kalın topuklar dikkat çekiyor. Klasik Mary Jane tarzı, kalın topuk ve kalın bantlarla yeniden yorumlanıyor. Bu kalın ve yüksek topuklar gizli platformlar ile günlük kullanıma uygun bir hale geliyor. Yarım biker botlar zincir detayları ile zenginleştiriliyor.

SIDEREALITY

Yıldızların parlaklığı bu temaya ilham veriyor. Kullanılan ana renkler ve materyaller bir metalik krallık oluşturuyor. Işığı yansıtan parçalar; modern ve kullanışlı bir perspektifle yorumlanarak, mücevherlere ve pahalı eşyalara bayılan kadınları cezbediyor. Üzeri taşlarla bezeli gece ayakkabıları bir Cinderella rüyası yaratmak üzere giyilmeyi bekliyor.

Yuvarlak burunlu topuklu ayakkabıların yüksekliği 95 mm. Topuklu sandaletler ve klasik modeller, burnu kapalı ve açık seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Giselle serisinin burunları yuvarlak ve topuk yükseklikleri 100 mm. Sivri burunlu stilettoların topukları 90 ve 75 mm yüksekliğinde. Bilekte biten plastik yağmur çizmeleri parıltılı renklerle dikkat çekiyor.

Deri, zımba detaylı süet, metalik eko deri, taş kaplamalı kumaşlar ve plastik; kullanılan materyaller arasında.

CONTEMPORARY DIVA

Feminenlik, rahatlıkla birleşiyor ve günümüz kadınının cüretini parlak tonlarla ortaya çıkartıyor. Günümüz kadınının ana elementi renkler. Ve modern kadın, bu renkleri şehirli tarzına uyarlamayı çok iyi biliyor.

Renkler canlı ve parlak: mavi, altın sarısı, turkuaz, orkide, kırmızı ve pembe.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Shoes Sonbahar/Kış 2013 Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement