Boğaz'da Açıkhava Sinema Festivali Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Boğaz'da Açıkhava Sinema Festivali Devam Ediyor

Boğaz\'da Açıkhava Sinema Festivali Devam Ediyor

"Maymunlar cehenneminden kaçış: başlangıç" vizyondan bir gece önce Turkcell Kuruçeşme Arena'da

03.08.2011 11:35  Güncelleme: 13:38

2 senedir İstanbullu'lara AÇIKHAVA SİNEMASI olarak da kapılarını açan Turkcell Kuruçeşme Arena, ramazan ayı boyunca vizyon filmlerini Boğaz havasında seyirciyle buluşturuyor.

gnçtrkcll'lilere özel indirimler içeren, "gnctrkcll açıkhava sinema festivali" Perşembe akşamı Maymunlar Cehenneminden Kaçış: Başlangıç ile Turkcell Kuruçesme Arena'da sinemaseverlerle buluşacak. Serinin meraklıları kadar tüm sinema dünyasının heyecanla beklediği film vizyona girmeden bir gece önce ön gösterim ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da, yıldızların altında seyirciyle buluşacak. Üstelik gösterim öncesi bol eğlence ve Boğaz'a karşı keyif imkanı da mevcut!

Filmin Konusu: Günümüz San Francisco'sunda geçen hikâyede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların zekâlarının gelişmesi ve insan ırkının kötü yönlerine de maruz kalmaları sonucu insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu alınıyor. Maymun Sezar'ın gözünden izlediğimiz hikâyede sevgi ve kibir bir araya gelip, benzeri olmayan bir savaşa dönüşüyor.

Oyuncular: Freida Pinto, John Lithgow, Andy Serkis, Brian Cox

Kadrosunda geçtiğimiz yıl Oscar'a aday olan James Franco'nun yanı sıra, BAFTA adayı güzel aktris Freida Pinto, Oscar adayı John Lithgow, Altın Küre adayı Andy Serkis ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brian Cox gibi isimleri de barındıran film, yazın merakla beklenen yapımlarından.

Turkcell Kuruçeşme Arena'nın kapıları 21.00'de başlayacak film gösterimlerinden 2 saat önce açılıyor. Film öncesindeki 2 saatlik dilimde gnçtrkcll'lileri eğlendirecek, onlara sürpriz hediyeler kazandıracak aktiviteler gerçekleşiyor. gnçtrkcll Açık Hava Sinema Festivali'ne Facebook'tan check-in yapanlar, anında hediye tişört kazanıyor. Film Kulağı, Artizim, Film Bill, Kafa Sesi yarışmaları ise gençlerin sinema bilgilerini ve yeteneklerini sınıyor!

Biletler Turkcell Mobil Ödeme ile anında cepte

gnçtrkcll'lilerin vizyon filmlerini Boğaz'ın en güzel noktasında izleyecekleri film gösterimlerinde, "1 bilet alana 1 bilet hediye" kampanyası da geçerli. Filmi gnçtrkcll'liler 2 bilet için 10 TL; gnçtrkcll'li olmayanlar ise 1 bilet için 15 TL ödeyerek izleyebilecekler. Biletler, TurkcellMobilÖdeme dışında Biletix'den, gencteklif.com'dan ve Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerden satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Boğaz'da Açıkhava Sinema Festivali Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement