Çakallar İçini Dökecek! - Son Dakika
Kültür Sanat

Çakallar İçini Dökecek!

Çakallar İçini Dökecek!

17 Aralık'ta Vizyona Girecek Olan "Çakallarla Dans" Adlı Sinema Filminin Web Sitesi www.Cakallarladans.Com İlginç Bir Forum Köşesi Açtı.

15.12.2010 17:09

Vizyon öncesi gösterildiği 1. Malatya Uluslar arası Film Festivalinde Kemal Sunal Halk ödülü alan film "Çakallarla Dans" şimdide çakallık hikayeleriyle dikkat çekiyor.Bugüne kadar pek çok "çakallık" hikayesi dinlemiş ya da pek çok "çakallık" hikayesinin içinde, kenarında ya da yakınlarında bulunmuş olabilirsiniz. İşte Murat Şeker'in sinema filmi "Çakallarla Dans"ta da bir çakallık hikayesine ve beraberinde yaşanan komik durumlara tanıklık edeceksiniz. Ancak sadece tanıklık etmekle kalmayın gelin siz de ister kendi "en çakal" hikayenizi, ister şahit olduğunuz ya da dinlediğiniz hikayeyi www.cakallarladans.com adresinde açılan forum bölümünde paylaşın. Kadınlar mı daha çakal erkekler mi? Bunun kadın ya da erkekle ilgisi yok, çakal çakaldır diye mi düşünüyorsunuz, çakallık bir meziyet mi? İşte size düşüncelerinizi yazabileceğiniz bir mecra.

Çakal sözlük anlamı: Etoburlardan, sürü halinde yaşayan kurttan küçük bir yaban hayvanı.

Çakal (argoda) : Kurnaz, uyanık anlamında kullanılan bir kelime.

Tanınmış en ünlü ÇAKAL : Vladimir Llich Ramirez Sanchez… Fransa'da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan "Çakal Carlos" lakaplı uluslar arası terörist.

FİLMLE İLGİLİ BİLGİ

Dağıtımı Tiglon tarafından yapılacak "Bir Murat Şeker Filmi" olan "Çakallarla Dans"ın çekimleri 25 gün sürdü. Komedi türündeki filmde;ŞEVKET ÇORUH (GÖKHAN), İLKER AYRIK (SERVET), TİMUR ACAR(NECMİ), MURAT AKKOYUNLU (HİKMET), TUBA ÜNSAL (SİNEM), KEMAL UÇAR (YÜCEL), ERDAL TOSUN (BESTAMİ HOCA), CENGİZ KÜÇÜKAYVAZ (ADNAN), SÜMER TİLMAÇ (BAHATTİN), DİDEM BALÇIN(FATMA), SEVİNÇ GÜRŞEN (NECLA), SERA TOKDEMİR (PELİN), BÜLENT ÇOLAK (ŞEREFSİZ METİN), HAKAN BİLGİN (BERBER HÜSEYİN), BÜLENT SERTTAŞ (RECEP) rol aldı.

Filmin Konusu:

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma planı yapar.Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan'dır.Parayı onun hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figüranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, kendisi gibi kurnaz ama saf olan arkadaşları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasında olmaları. Dört kafadar başlattıkları bu işi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir serüvene sürükler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Çakallar İçini Dökecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement