Çalgı Çengi’den "Ankara" Performansı - Son Dakika
Kültür Sanat

Çalgı Çengi’den "Ankara" Performansı

Çalgı Çengi’den "Ankara" Performansı

''Birazdan Size Bir Performans Sergileyeceğiz.''

02.03.2011 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PRAFILMS yapımcılığında CMYLMZ Fikir Sanat ve Fida Film'in katkılarıyla hazırlanan "Çalgı Çengi" adlı filmin Ankara galası önceki gün Kızılay Büyülü Fener'de gerçekleşti.

Ankaralı iki teyzeoğlu Salih ve Gürkan'ı canlandıran Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e Ankaralı sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Sevilen oyuncular Erkan Can, Erdal Tosun ve Murat Yıldırım galaya katılarak genç oyunculara destek oldular. Çalgı Çengi'nin yönetmeni ve oyuncuları gösterimin ardından Ankaralı sinemaseverlerin sorularını yanılttı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Çalgı Çengi ekibi, sinemaseverlerle oldukça keyifli bir söyleşi geçirdiler.

Radyo 10'un medya sponsorluğunda gerçekleşen gala boyunca, söyleşinin büyük bir bölümü Radyo 10'dan canlı olarak yayınlandı.

Senarist ve yönetmenliğini SELÇUK AYDEMİR'in, görüntü yönetmenliğini GÖKMEN TOSUN'un, müziklerini MEHMET ERDEM'in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Murat Cemcir, Ahmet Kural, Erdal Tosun, Tuna Orhan, Cahit Gök, Şinasi yurtsever, Hazal Kaya, Bora Akbaş, Serap Önder, Ceyhun Güneş, İlker Yakut, Berfu Öner yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle;

Salih ve Gürkan, düğün, kına gecesi gibi organizasyonlarda müzisyenlik yaparak hayatını kazanan Ankaralı iki teyzeoğludur. İkili, bir gece ikinci sınıf bir düğün salonunda sahne almak için yola çıkarlar. Bodrum katında hazırlanırlarken, yanı başlarında işlenen bir cinayet komik olaylar zincirinin de tetikleyicisi olacaktır...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Çalgı Çengi’den 'Ankara' Performansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement