Carrefourlar'da Babalar Günü'ne Özel - Son Dakika
Kültür Sanat

Carrefourlar'da Babalar Günü'ne Özel

Carrefourlar\'da Babalar Günü\'ne Özel

Türk Sineması'nın gülen yüzü Kemal Sunal, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı ve özel bir sergi ile anılacak.

14.06.2012 08:20  Güncelleme: 09:58

16-24 Haziran tarihleri arasında CarrefourSA Ümrani'ye'de açılacak sergide Kemal Sunal'ın oynadığı filmlerin afişleri, filmlerde giydiği kostümleri, şahsi eşyaları, aksesuarlar ile Gül Sunal'a hitaben yazılmış mektupları sergilenecek.

CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında 16 Haziran Cumartesi günü saat 15:00'te Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın oğulları Murat ve Kaan Arkın'la hayranlarının sorularını yanıtlayıp imza verecekler.

Yıllardır babası ile dargın olan Yeşim Salkım, ilk kez Babalar Günü'nde babası Dursun Salkım ile Carrefour Ankara'da bir araya gelecek. Bodrum'da yaşayan Dursun Salkım sağlık sorunlarına rağmen kızı ile buluşmak için Bodrum'dan Ankara'ya gelecek. 17 Haziran Pazar günü babası ile birlikte kameralar karşısına çıkacak olan ünlü sanatçı yakın zamanda beyin felci geçiren babası ile böyle anlamlı bir günde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtiyor. Babası ile kameralar karşısına çıkacak olan ünlü sanatçı, hayranlarının sorularını yanıtlayıp kartpostal ve albümlerini imzalayacak. "Babalar Günü" buluşması Yeşim Salkım'ın mini konseri ile devam edecek.

Gazeteci, mimar, yazar Aydın Boysan 17 Haziran Pazar günü Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nde okurla buluşacak. Babalar Günü'ne rastlayan doğum gününde okurlarıyla birlikte olacak olan ünlü duayen, Remzi Kitabevi'nde saat 15.00'te düzenlenecek etkinlikte kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Carrefourlar'da Babalar Günü'ne Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement