Efsane Üçlü MFÖ Altınelleri İnletti - Son Dakika
Kültür Sanat

Efsane Üçlü MFÖ Altınelleri İnletti

Efsane Üçlü MFÖ Altınelleri İnletti

"5.Uluslararası Altıneller El Sanatları Festivali"Nin Dördüncü Konserini Türkiye'nin Efsane Grubu MFÖ Verdi.

03.08.2010 12:18  Güncelleme: 12:24

Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü seslendirdikleri unutulmaz şarkılarla Taksim Meydanı'nı inletti. Geleneksel El Sanatları renklerinin yanısıra her akşam düzenlenen coşkulu konserlerle İstanbullulara müziğin tüm renklerini sunan "5. Uluslararası Altıneller El Sanatları Festivali"nin coşkulu konserleri bitmek bilmiyor. Beyoğlu Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ortak düzenlediği festivalde her akşam Türkiye'nin önemli ismleri sahne alıyor.

1 Ağustos Pazar akşamı Klarnet virtiözü Hüsnü Şenlendirici ile coşan festival ziyaretçileri 2 Ağustos Pazartesi akşamı Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ Grubu ile müziğin coşku dolu şarkılarıyla eğlendiler.

Nostaljik Şarkılar Festival Alanını Coşturdu

Türkiye'nin en önemli müzik gruplarından biri olan Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü konseri saat 21.00'de Taksim Gezi Parkı'ndaki gerçekleşti. Festival alanına kurulan dev sahnede konser veren MFÖ sevenleri saatler öncesinde konser alanını doldurdu. Sevilen üçlü sahneye coşkulu alkışlarla çıktı. MFÖ iki saat boyunca klasikleşen şarkılarını seslendirdi. Konser MFÖ'nün sevilen şarkısı "Ele Güne Karşı" ile başladı. Ardından "Asabiyim" şarkısını seslendiren üçlü oldukça coşkulu geçen konserde, "Buselik Makamına", "Sude", "Yandım", "Sakın Gelme", "Psikopat", "Olduramadım", "Ne Bileyim Ben", "Mecburen", "Ali Desidero", "Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da" gibi şarkılarını konser alanını dolduran seyirci korosuyla birlikte seselendirdi.

Mazhar-Fuat- Özkan üçlüsü "Sarı Laleler" şarkısını söylediğinde seyircinin coşkusu doruğa çıktı. Dakikalar ilerledikçe sahnede devleşen MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur seyiciye gitar şov yaptı. Sahnedeki performansları ve esprileri ile izleyicilerden tam not alan grup genç-yaşlı herkese nostaljik şarkılarla dolu unutulmaz bir gece yaşattı. Sevenlerinin konser boyunca yoğun alkış yağmuruna tuttuğu üçlü coşkulu konseri "Güllerin İçinden" şarkısıyla tamamladı. MFÖ konser sonunda "Sanatın tüm renklerinin sergilendiği "5.Uluslararası Altıneller El Sanatları Festivali"nde konserle katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu festival sanat çok büyük bir destek. Ayrıca, bu gece bizde sizlerle çok eğlendik. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a sizlerle bizi buluşturduğu için huzurlarınızda çok teşekkür ediyoruz" dedi. Beyoğlu Belediye Başkan Vekili Katkak MFÖ'ye verdiği coşkulu konser için teşekkür plaketi takdim etti.

Konserler Bitmiyor

"5.Uluslararası Altıneller El Sanatları Festivali"nin coşkulu konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde sahne alacak Grup 84, Dolapdere Big Gang Grubu, Grup Türk Kahvesi, Keman virtiözü Muhammed Yıldırır, İsmail Yılmaz solistliğindeki İstanbul Fasıl Heyeti konserleri her akşam saat 21.00'de başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Efsane Üçlü MFÖ Altınelleri İnletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement