Emniyet'ten Öğrencilere 2 Bin Kitap - Son Dakika
Kültür Sanat

Emniyet'ten Öğrencilere 2 Bin Kitap

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bozoktan Yeşeren Umutlar" Projesi kapsamında, öğrencilere 2 bin kitap dağıtıldı.

12.01.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bozoktan Yeşeren Umutlar" Projesi kapsamında, öğrencilere 2 bin kitap dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ile Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere kitap dağıtan İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, öğrencilerin polislik mesleğiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Akpınar, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bozoktan Yeşeren Umutlar" isimli proje hakkında bilgi verdi.

Çocukları geleceğe daha güvenli hazırlamak için böyle bir faaliyet yaptıklarını ifade eden Akpınar, "Okuldaki çocuklarımız için güvenli hayat, güvenli gelecek kapsamında çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak, var olan yeteneklerini ortaya çıkartmak, onların gelişmesine fırsat vermek üzere çeşitli etkinlikler düzenledik. Hızlı okuma kursu, maket uçak yapım kursu gibi etkinlikler yapıyoruz. Okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okullara kitap dağıtımı da bu etkinliğimizin içerisinde. Bu kapsamda Yozgat'ta 2 bin kitap dağıttık" dedi.

Akpınar, buradaki amaçlarının hem okulların kütüphanelerini desteklemek hem de çocukların okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlayıp, sosyal gelişmelerine katkıda bulunmak olduğunu sözlerine ekledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve ekibine yaptıkları bu anlamlı organizasyon için teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Emniyet'ten Öğrencilere 2 Bin Kitap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement