Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Cüneyt Ergün, Beyler?, Oldıes But Gorgeous ve Ayhan Sicimoğlu & Latın All Stars bu hafta Ghetto'da

03.01.2012 10:26  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada "Bilinmeyen Saati Uygulaması" adlı şarksıyla 10 milyon tıklama sayısına ulaşan Cüneyt Ergün, Ocak ayında GHETTO sahnesine çıkacak genç isimlerden biri. Aynı zamanda müzik öğretmeni olan Cüneyt Ergün ilk bestelerini lise yıllarında ortaya çıkardı. Henüz albüm yayınlamadan internet üzerinden geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cüneyt Ergün, yazdığı denemeler ve şiirlerden oluşan 'Yerçekimsiz Söylemler Kılavuzu' adlı kitabını da yakın zaman içinde edebiyat sevenlerin beğenisine sunacak.

Etkinlik: Cüneyt Ergün

Tarih: 4 Ocak Çarşamba

Saat: 21:30

Ücret: 15 TL - 20 TL

BEYLER?

Haziran 2011'de kurulan Beyler?, 5 Ocak akşamı GHETTO'da sahne alarak "Beyler? Lansman Konseri" adı altında müzik severlerin karşısına çıkıyor. Türkiye'de rock müziğin bayrağını, özgünlükleri, samimiyetleri ve enerjileriyle daha ileriye taşımak isteyen topluluk , büyük bir heyecanla sizi 5 Ocak akşamı kendi besteleri ve yorumladıkları parçaların olduğu bu geceye davet ediyor.

Etkinlik: Beyler?

Tarih: 5 Ocak Perşembe

Saat: 21:30

Ücret: 15 TL - 20 TL

Vokal: Can Köymen

Gitar: Can Saçkan

Gitar: Emre Günay

Bass Gitar: Mikail Özgüneş

Bateri: Can Koçak

OLDİES BUT GORGEOUS GHETTO'DA BAŞLIYOR

Yaptığı farklı farklı işlerin yanında radyoculuk hayatında 20. senesini kutlamaya hazırlanan Levent Erim, gençliğinde vazgeçemediği klasiklerden oluşan dj performansıyla 6 Ocak Cuma gecesi GHETTO sahnesinde sizlerle.

Levent Erim'in süpriz konukları ile paylaşacağı Dj kabini, tek gecelik bir şova dönüşecek.

Dönemin görsellerinden ve videolarından hazırlanan VJ performansı ve nostaljinin, klasiklerin kısacası 80'ler ve 90'ların dayanılmaz cazibesiyle geçecek olan Oldies But Gorgeous'a tüm eğlenmeyi hak edenler davetlidir.

Etkinlik: Oldies But Gorgeous

Tarih: 6 Ocak Cuma

Saat: 22:30

Ücret: 25 TL

BİR GHETTO KLASİĞİ: AYHAN SİCİMOĞLU & LATİN ALL STAR

Yeni albümünü "En Estambul" adıyla yayınlayan Ayhan Sicimoğlu her ay klasikleşen GHETTO performansını, 7 Ocak akşamı gerçekleştirecek. Sicimoğlu, yol arkadaşları Latin All Stars ile 7 Ocak akşamı yine Latin ritimlerine eşlik etmeden yerinizde duramayacağınız bir geceye davet ediyor sizi. Hayat enerjisi, renkli bir performans, tutku, her zaman olduğu gibi yine GHETTO'da ritimle buluşacak.

Etkinlik: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Tarih: 7 Ocak Cumartesi

Saat: 23:30

Ücret: 30 TL – 40 TL – 85 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de gastronomi yolculuğu başladı
    01:07 Edirne'de gastronomi yolculuğu başladı

    Edirne Valiliği, Osmanlı Saray Mutfağı lezzetlerini kitaplaştırarak gelecek nesillere aktarmak amacıyla bir proje başlattı. Edirne'de düzenlenen iftar programında geçmişten günümüze gelen lezzetlerin yer aldığı bir menü sunuldu. Proje kapsamında 87 farklı çeşidin yer aldığı bir kitap oluşturulacak ve Edirne'nin gastronomi turizmi geliştirilecek.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de seyircilerle buluştu
    00:07 Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de seyircilerle buluştu

    Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Sema-Semah-Devran' etkinliğinde, Sanat Yönetmeni Yüce Gümüş ve Postnişin Fatih Çıtlak liderliğinde Anadolu'nun zikir ritüelleri sergilendi. İstanbul Devlet Halk Dansları Topluluğu da gösteride yer aldı.

  • KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı
    00:03 KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı

    Lefkoşa'daki Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeselinin gösterimi KKTC'de gerçekleştirildi. Gösterime KKTC Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi de katıldı. Belgesel, Kıbrıs Türklerinin tarih, kültür, yaşam ve sosyolojilerini anlatmayı amaçlıyor.

  • Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi
    23:25 Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi

    Mersin Devlet Opera ve Balesi, Tim Rice'ın librettosunu yazdığı, Andrew Lloyd Webber'in müzikleri ile hazırlanan 'Evita Müzikali'nin prömiyerini Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Müzikalin rejisörlüğünü Caner Akın üstlenirken, orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov yaptı. Eserde dekor tasarımı Özlem Topuz, kostüm tasarımı Olcay Engin Kaymaz ve koreograf tasarımı Emre Karaca imzası taşıyor. Müzikalde, eski Arjantin devlet başkanlarından Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hayatı anlatıldı. Prömiyere, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk de katıldı.

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi
    20:58 Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gazze Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Büyük Filistin Yürüyüşü'ne sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Yürüyüşte İsrail'e karşı sloganlar atıldı ve Filistin'in savunulmaya devam edileceği vurgulandı.


Advertisement