Human Machine & Olderic - Son Dakika
Kültür Sanat

Human Machine & Olderic

Human Machine & Olderic

Elektronik müziğin dinamik grubu Human Machine ve Olderic, 4 Şubat'ta Warehouse sahnesinde.

04.02.2017 21:04

Elektronik müziğin dinamik grubu Human Machine ve Olderic, 4 Şubat'ta Warehouse sahnesinde...

Human Machine

Sicilyalı 4 DJ'in müzik projesi olan Human Machine, 4 farklı müzikal kökeni bir araya getirerek yeni bir kimliğe büründürmek için hayata geçti.

Grubun temel kuralı ise çok basit: Dans etmek için müzik yapmak.

'Black Mechanism'EP'leri ile adından sıkça bahsettiren Human Machine'de Warehouse sahnesinden alışkın olduğumuz Musumeci başı çekiyor.

Olderic Enrico de Vecchi, nam-ı diğer Olderic, arşivindeki 10.000'i aşkın plakla ciddi bir koleksiyoner.

Eklektik sj set'lerindeki farklı ritimler ise Olderic'in imzası niteliği taşıyor.

Compost Records ve Connaisseur Recordings'ten çıkan parçalarının yanı sıra, Ibiza Global Radio'da Lehar ve Musumeci ile The Sound Of Connaisseur'un radyo şovunun da kilit adamları arasında.

İlker Aksungar

Elektronik müziğin ülkemizdeki önemli temsilcilerinden İlker Aksungar'ın müziğe ilgisi 80'lerin başında dayısının kayıt stüdyosunda başladı.

House müzik ve türevlerini benimseyen Aksungar, setlerinde yer yer techno ve electronica'ya kadar uzanan geniş bir yelpazede performans sergiliyor.

Housekeeper ve Frndzz gibi Istanbul'un önemli oluşumlarının kurucusu olan İlker Aksungar, 2005 yılından bu yana FG 93.7'de kendi programını hazırlamakta ve FG DJ's'in A&R görevini üstlenmektedir.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğinizaplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Human Machine & Olderic - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement