İnsanız Ayıbı Yok - Son Dakika
Kültür Sanat

İnsanız Ayıbı Yok

İnsanız Ayıbı Yok

İnsanız Ayıbı Yok, Yaşam Atölyesi - Levent Loft'ta sizlerle..."Sana kim olduğunu hatırlatmak, neler yapabileceğini göstermek ve senin gerçeğini yaşaman için bu semineri düzenliyorum.

22.02.2017 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsanız Ayıbı Yok, Yaşam Atölyesi - Levent Loft'ta sizlerle...

"Sana kim olduğunu hatırlatmak, neler yapabileceğini göstermek ve senin gerçeğini yaşaman için bu semineri düzenliyorum. Yaşadığın acıları ve zorlukları hissediyorum. Herkesi memnun etmeye çalışan,  herkesin aferin demesini bekleyen, korkularına teslim olan, belki de farkında olmadan en ağır kendini cezalandıran sen, gerçek sen değilsin.

Ayakları üzerinde duran, gerçek sevginin ne olduğunu bilen, yaşamda hayallerini her anına taşıyarak gerçek mutluluk ve huzuru yaşayan,  yaşamın ona sunduklarından daha azıyla yetinmeyen 'sen' için ne yapıyorsun? Nereye gidiyorsun? Hayatta hiçbir şeyin kolay olmadığını biliyorum. Kolay olacak demiyorum ama bunu vazgeçmeden doğru bir rotada ilerleyerek başaracağını biliyorum.

Birlikte yol aldığım binlerce insanın hikayesini hikayeme kattım ve şimdi sana taşıyorum. Yarın değil, şimdi. Benimle buluşmak için de hayatındaki her adımında olduğu gibi garantiyi mi arayacaksın? Düşünmeden, hesap kitap yapmadan gel. Sonrasında ben seni dinleyeceğim zaten." Aret Vartanyan

Seminer Ana Başlıkları: İnsan, aile ve toplum gerçekleri

Korkuların sınıflandırılması

Aşk ve Başarı masallarının gerçek hikayesi

Ölümün benzersiz motivasyonu

Para ve gücün mıknatıs prensipleri

Huzur, mutluluk ve gerçek zenginliğin zümrüt anahtarları

Hayallerinin, hedeflerinin ve yaşam amacının simülasyonu

Kendi gerçeğinin ilk güçlü adımları

Uygulama çalışması

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat İnsanız Ayıbı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement