Istanbul Creatives Meetup - Son Dakika
Kültür Sanat

Istanbul Creatives Meetup

Istanbul Creatives Meetup

Istanbul Creatives Meetups, farklı disiplinlerdeki yaratıcıların bir araya gelmelerini ve tecrübelerini paylaşmalarını hedefleyen bağımsız bir organizasyon olarak yoluna devam ediyor.

15.12.2016 17:04

Istanbul Creatives Meetups, farklı disiplinlerdeki yaratıcıların bir araya gelmelerini ve tecrübelerini paylaşmalarını hedefleyen bağımsız bir organizasyon olarak yoluna devam ediyor.

Etkinlik serisinin ikinci programında, farklı yönleriyle 3 tasarımcı sunum yapacak.

19: 30 - Tüm Yönleriyle İkon Tasarımı - Kemal Şanlı/ Sunum + Uygulama

20: 00 - Kahve Arası

20: 10 - Panda Network & Side Projects - Ahmet Sülek/ Sunum

20: 10 - Tasarım Sohbetleri - Murat Gürsoy/ Soru-Cevap

20: 40 - Networking & Kapanış

Bizim çok beğendiğimiz bir co-working space olan Habita'da düzenleyeceğimiz etkinlikte görüşmek üzere!

Murat Gürsoy'un Biletlerinin Ayrı Olmasının Sebebi Var mı?

Evet var. Murat'ın oturumu 10 kişi ile sınırlayacağımız bir soru-cevap oturumu olacak. Sınırlı sayıda tutmamızın amacı da, yarım saat sürecek oturumun verimliliğini arttırmak. Eventbrite üzerinden Murat'ın oturumu için ücretsiz biletleri alan kişiler arasından, 10 tane kişiyi rastgele belirleyeceğiz. Bu isimleri de https://www.facebook.com/istanbulcreativesmeetup/ sayfamızdan paylaşacağız.

Etkinlik günü seçtiğimiz 10 kişi arasından gelemeyen olduğunda ise, etkinlik anında yine rastgele olarak gelmek isteyen arkadaşları belirleyeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler ^^

Etkinlik Ücretsiz Mi?

Evet etkinlik ücretsiz. Bir mekan sponsoru bulduğumuz sürece de ücretsiz olarak yapmaya devam edeceğiz. Amacımız profesyonelleri buluşturmak, tecrübenin ve bilginin paylaşılmasını sağlamak.

habita'ya Nasıl Gelirim?

habita'ya daha önce gelmeyenler, metroya atlayıp Sanayi durağında indikten sonra kuzey çıkışından çıkabilirler. Dominos Pizza'yı geçtikten sonra, köşede göreceğiniz Büyük Beden Erkek Giyim mağazasından sokağa girin. 2 sokak geçtikten sonra köşede bordo bir bina göreceksiniz. İşte Habita orada!

Murat Gürsoy'un biletlerinin ayrı olmasının sebebi ne?

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Istanbul Creatives Meetup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement