Ramazan'a Özel Caz Menüsü - Son Dakika
Kültür Sanat

Ramazan'a Özel Caz Menüsü

Ramazan\'a Özel Caz Menüsü

Ramazan’da Caz etkinliklerinin dördüncüsü yarın Kerem Görsev Trio konseriyle başlıyor. Son otuz yılın en iyi davulcusu olarak gösterilen Orman Hakim de var.

22.07.2013 03:10  Güncelleme: 08:18

Bu yıl dördüncü yaşına giren ‘Ramazan’da Caz’ etkinlikleri dünyaca ünlü yerli ve yabancı sanatçıları ağırlayacak. 2 hafta sürecek etkinlikte Kerem Görsev, İlhan Erşahin, Kustsi Erguner, John Balke, Omar Hakim, Önder Focan ve Pierre Rigopoulos gibi dünya yıldızları müzikseverlerle buluşacak. Etkinlikler yarın Kerem Görsev’in saat 21:00’de Sakıp Sabancı Müzesi’nde vereceği konserle başlayacak.


Konser biletine sergi


Konser biletleriyle iftar vaktine kadar Sakıp Sabancı Müzesi’nin “Oryantalizmin 1001 Yüzü” sergisi ile “Kitap Sanatları” ve “Hat Koleksiyonu” sergisi de gezilebilecek. Müzede 24 Temmuz’da İlhan Erşahin, 25 Temmuz’da Omar Hakim konser verecek. Son otuz yılın en önemli davulcuları arasında gösterilen Hakim, klasik perküsyondaki ustalığının yanısıra, Roland tarafından geliştirilen elektronik V-Drums teknolojisini benimseyen ve dünya çapında tanıtan ilk davulcu olarak biliniyor. 29 Temmuz’da konser verecek olan Norveç cazının önde gelen ismi John Balke ise, deneysellikten ödün vermeyen tarzıyla tanınıyor.  30 Temmuz’da ünlü neyzen Kudsi Erguner ve 1 Ağustos’ta da Önder Focan sahne alacak. Tekrar hatırlatalım: Caz konserleri için alınacak biletlerle Sabancı Müzesi’nde yeralan sergiler de gezilebilecek.

Kaynak: Star

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement