Sevilen Dizi Oyuncuları Aynı Sahnede… - Son Dakika
Kültür Sanat

Sevilen Dizi Oyuncuları Aynı Sahnede…

Sevilen Dizi Oyuncuları Aynı Sahnede…

2010-2011 Tiyatro Sezonuna Kasım Ayı Sonunda "Merhaba" Diyecek Olan Sadri Alışık Tiyatrosu'nun Yeni Oyunu Pir Sultan Abdal Da Sevilen Dizi Oyuncuları Bir Araya Geldi.

20.11.2010 23:52  Güncelleme: 23:54

Bugüne kadar yıllarca süren talk show'ların yanı sıra pek çok dizi ve sinema filmindeki başarı performanslarıyla tanınan Cem Özer Pir Sultan Abdal'ı, yine dizi ve tv ekranlarından tanıdığımız Melike Öcalan Ballıhan'ı canlandırırken, Yaprak Dökümü dizisinin sevilen oyuncusu Yusuf Atala Sarı Kadı rolüyle, Kurtlar Vadisi'nden Yıldırım Gücük Hızır, Arka Sıradakiler'den Merve Erdoğan Ümmühan, Hatırla Sevgili dizisinden Barış Koçak da Aşarcı rolüyle Pir Sultan Abdal oyunun da bir araya geldi.

Erol Toy tarafından kaleme alınan "PİR SULTAN ABDAL" adlı oyunu Prof. Dr. Nurhan Karadağ yönetiyor.

Oyunda Pir Sultan Abdal Cem Özer, Ballıhan Melike Öcalan, Anlatıcı-Ozan Sadık Gürbüz, Hızır Yıldırım Gücük, Mehmet Çepiç, Sarı Kadı Yusuf Atala, Kara Kadı Ayhan Anıl, Sofu Molla Fuat Onan, Hacı Boğos Ergün Demir, Ali Baba Tuncer Yenice, Aşarcı Barış Koçak, Ümmühan Merve Erdoğan, Kul Himmet Derviş Tezcan, Asesbaşı H.Şener Vurkaya, gibi isimlerin yanı sıra Sadri Alışık Akademi mezunu öğrencilerin de yer aldığı 30 kişilik bir kadro rol alıyor.

16.Yüzyıl halk isyanlarından yola çıkarak yazılan oyun, Prof. Dr. Nurhan Karadağ'ın özgün yorumuyla yeniden sahnelenmeye hazırlanıyor...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sevilen Dizi Oyuncuları Aynı Sahnede… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement