Elinizde tuttuğunuz bu kitap önemsiz şeyler anlatan önemli bir kitaptır ama tatilde yurtdışına gitmek istiyorsanız bu kitabı sakın okumayın!
Yeni pasaport alıp, Şengen vizesi için tüm mal varlığının tomografisini çektirmek zorunda kalan, taharet musluksuz tuvaletlerde işkence çeken, kahvaltıda aradığı sele zeytini
bulamayan, domuz eti var diye hiçbir şey yiyemeyen, yabancı dil bilmediği için derdini anlatamayan, alışverişte "made in Turkey" ürünler satın aldığını sonradan anlayan, tüm okul hayatı boyunca çözemediği çarpım tablosu sorununu Euro'yu TL'ye çevirirken çözen, BİM'den iki koli makarna alabileceği parayı bir tabak makarnaya ödemek zorunda kalan vatandaşlarımızın 299 Euro'ya satın aldıkları 3 günlük Roma turunu anlatmaktadır.
Yazar: Birol Güven
Yayınevi: Alfa Basım Yayım Dağıtım
ISBN: 9786051069395
Boyut: 135x195
Sayfa Sayısı: 170
Basım Yılı: 2014-10
Cilt Durumu: Karton kapak
Kağıt Türü: 2. Hamur
Dil: Türkçe
Son Dakika › Kültür Sanat › Tatil Diyalogları Kitabı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.