'001 James Bond' Esprisi - Son Dakika
Magazin

'001 James Bond' Esprisi

\'001 James Bond\' Esprisi

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ve çekim alanının 12 saat süreyle trafiğe kapatıldığı çekimleri, Cono lakaplı Çingeneler keyifle izledi.

20.03.2012 06:03

007 James Bond' serisinin, dünyaca ünlü oyuncu Daniel Craig'in başrolde olduğu son filmi 'Skyfall'un Adana'daki çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Filmin yaklaşık 15 dakikalık bölümünün çekileceği Adana'daki Kasım Gülek Köprüsü, 12 saat süreyle trafiğe kapatıldı.

TRAFİK KAOSU

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı çekimlerde; özel bir güvenlik şirketinin personeli ile trafik polisleri, araçların ve yayaların geçişine izin vermedi. Yaşanan trafik kaosu Adanalılar'ı çileden çıkardı. Adana halkı tepkisini sosyal medyadan duyurdu. İlk başlarda çekimlerin kendi mahallelerinde yapılmasını protesto eden 'Cono' lakaplı çingeneler ise çekimleri yüksek bir tepeye yerleşerek, büyük bir keyifle izledi. Hatta Adana'nın plakasının 01 olması nedeniyle, birbirlerine '001 James Bond' diyerek de espri yaptılar. Öte yandan aksiyon sahnelerinin çekimlerinde; bir helikopter, bir tren, 15 lüks araç ve 20'ye yakın motosiklet kullanıldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin '001 James Bond' Esprisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement