2012'nin En Çok Konuşulacak Defilesi - Son Dakika
Magazin

2012'nin En Çok Konuşulacak Defilesi

2012\'nin En Çok Konuşulacak Defilesi

Victoria's Secret'ın yaklaşık 12 milyon dolara mal olan defilesi nefes kesti.

09.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 12 milyon dolara mal olan defilede; dünyanın en ünlü mankenleri podyuma çıktı

Dünyanın en ünlü iç çamaşırı markalarından Victoria's Secret, her yıl gelenekselleşen muhteşem şovunu, çarşamba akşamı New York'ta gerçekleştirdi. İlk defilesini yaklaşık 18 yıl önce yapan markanın bu yılki şov için 12 milyon dolardan fazla para harcadığı söyleniyor. Gecede; Rihanna, Justin Bieber ve Bruno Mars sahne alan isimlerdi.

Dünyanın en ünlü iç çamaşırı markalarından Victoria's Secret, her yıl gelenekselleşen muhteşem şovunu, çarşamba akşamı New York'ta gerçekleştirdi. İlk defilesini yaklaşık 18 yıl önce yapan markanın bu yılki şov için 12 milyon dolardan fazla para harcadığı söyleniyor. Gecede; Rihanna, Justin Bieber ve Bruno Mars sahne alan isimlerdi.

HER ZAMANKİNDEN SÖNÜKTÜ

Ünlü şovun New York'u yerle bir eden ve birçok can kaybına neden olan Sandy Kasırgası'ndan ve başkanlık seçiminden hemen sonra olması, diğer yıllara göre daha sönük geçmesine neden oldu. Buna rağmen mankenler yine güzellikleriyle göz kamaştırdı.

2.5 MİLYONLUK SUTYEN İÇİN 11 YIL BEKLEDİ!

Her yıl bir yenisi tasarlanan 'Fantasy Bra' isimli sutyenlerin ilkini 11 yıl önce Heidi Klum tanıtmıştı. Bu yılki tanıtım görevini Alessandra Ambrosio üstlendi. Ünlü manken, 11 yıl bekledikten sonra 2.5 milyon dolarlık sutyenle podyuma çıktı. Tam 5 bin 200 yarı değerli ve değerli taşla bezenmiş olan sutyenin ortasında da 20 kıratlık bir pırlanta bulunuyor.

KAN, TER VE GÖZYAŞI

Düzenli olarak spor yapan bu güzel kadınlar bile defileye yaklaşık bir ay kala resmen kampa giriyor! Joan Small, Adriana Lima, Candice Swanepoel ve Hilary Roda hazırlık çalışmalarını Twitter'dan paylaştı

ANNELER PODYUMDA

Bu yılki defilenin öne çıkan mankenleri kısa süre önce anne oldu! İki ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren Adriana Lima (31), gecenin en dikkat çeken isimlerindendi. Podyumun diğer dikkat çeken isimlerinden Lily Aldridge de beş ay önce anne olmuştu. Gecenin en iddialı parçası olan 'Fantasy Bra'yı tanıtan Ambrosio da ikinci çocuğunu Mayıs ayında dünyaya getirmişti.

ÜNLÜ İZLEYİCİLER

Her sene olduğu gibi pek çok ünlü isim, defileyi izlemeye geldi. Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens, şova sevgilisi Austin Butler ile katıldı. Ancak geçtiğimiz yıllara göre katılan ünlü sayısında da bir azalma vardı.

ŞÖHRETLER SAHNEDE

Bu yılki Victoria's Secret defilesinde; Rihanna, Justin Bieber ve Bruno Mars sahneye çıktı. İki kostüm değiştiren Rihanna, konser sonrası iç çamaşırlı fotoğraflarını da hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi. Güzel şarkıcı, bir ara seksi mankenlere dokunmaktan da kendini alamadı! Genç şarkıcı Bieber'ın ise mankenlere bakışları kare kare gazetelere yansıdı.

HAZIRLIK TAM GAZ

Dünyanın en güzel kadınları arasında yer alan Vistoria's Secret mankenlerinin defileye hazırlık süreci saatler alıyor. Onlarca makyaj ve saç uzmanı, mankenleri teker teker bu muhteşem şov için hazırlıyor.

MELEKTEN YANA ŞANSLI

Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine, geçen yılki defilede sahneye çıktı. Şarkılarını sevgilisi Anne Vyatlitsyna için söyleyen Levine, bu yıl da başka bir Victoria's Secret mankeni olan Behati Prinloo ile beraber.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 2012'nin En Çok Konuşulacak Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement