Ayşe Hızlı Çıktı! - Son Dakika
Magazin

Ayşe Hızlı Çıktı!

Yaklaşık 2 ay önce Ali Taran'dan boşanan Ayşe Özyılmazel çok hızlı çıktı. Yeni sevgili eski futbolcu.

13.07.2012 06:03  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Annesi Oya Germen'in, eski eşi Ali Taran'la evliliğiyle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ayşe Özyılmazel'in eski milli futbolcu Tümer Metin'le aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Geçen ay 16 yıllık eşi Cansu Metin'den boşanan Tümer'le Özyılmazel'in aşkının çok yeni olduğu, çok yakın arkadaşları dışında kimsenin bilmediği söyleniyor.

AYŞE AŞK İDDİALARINA İSYAN ETTİ

Özyılmazel aşk iddialarına Twitter'dan yanıt verdi: "Her gün yeni bir habere uyanıyorum. Allah sabrımı sınıyor herhalde. Bugün hakkımda yazılan 'aşk' haberi yalandır."

ESKİ İLİŞKİSİNİN İZLERİNDEN KURTULAMIYOR

Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Ayşe Özyılmazel'in annesi Oya Germen, Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran hakkında açıklamalarda bulundu. Ayşe Özyılmazel ise annesine tepkisini Twitter'dan gösterdi.

Ayşe Özyılmazel kızgınlığını Twitter adresinden "Artik bıktım, annem bile olsa kimsenin beni korumasını, savunmasını, özel hayatım hakkında konuşmasını istemiyorum, istemedim. Ancak ne yapsam, ne kadar rica etsem engel olamıyorum. Belki de annelik duygusundan oluyor bunlar. Ancak sabahtan beri son derece üzgünüm" sözleriyle belirtti.

Ardından ise bebek aldırdığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Ayşe Özyılmazel iddiaları sert bir dille yalanladı ve meydan okudu. Ayşe Özyılmazel haber yapan kişiye "Utanmıyor musun kardeşim. Bu ne rezillik. Bu mu bomba haber. Ayıp. Hadi çıksın kaynağını yüzüme söylesin. Hadi hodri meydan" sözleriyle karşılık verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Ayşe Hızlı Çıktı!
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ayşe Hızlı Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement