Baş Belası Oyuncularının Geçirdiği Kaza Sonrası Flaş Gelişme! - Son Dakika
Magazin

Baş Belası Oyuncularının Geçirdiği Kaza Sonrası Flaş Gelişme!

Baş Belası Oyuncularının Geçirdiği Kaza Sonrası Flaş Gelişme!

Tiyatro oyunu için turneye çıkan 'Baş Belası' ekibi Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası geçirdi. Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten'in yaralandığı kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili sürdürülen soruşturmada süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş tutuklandı. Sergen Deveci'nin sağlık durumunda ise flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

21.11.2022 18:19  Güncelleme: 18:39

Ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'nin de aralarında bulunduğu tiyatrocuları taşıyan minibüs Amasya- Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon yakınlarında bir tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, sanat dünyasını yasa boğacak haberler peş peşe geldi.

Korkunç kazada ilk belirlemelere göre minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

TUTUKLANDI

Öte yandan, kazayla ilgili sürdürülen soruşturmada süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş (28) ile TIR şoförü Hacı Ahmet K. gözaltına alındı. Sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede hakimliğe çıkarılan 2 sürücüden Aykut Bektaş tutuklanırken, diğer sürücü ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Baş Belası Oyuncularının Geçirdiği Kaza Sonrası Flaş Gelişme!

SERGEN DEVECİ'NİN DURUMU BİRAZ DAHA AĞIR!

Kazada yaralanan oyuncuların durumunu paylaşan Uraz Kaygılaroğlu; "Melis ile irtibat halindeyiz çok korktuk. Mesaj atanlar için Melis'in durumu iyi yaralı ama iyi… Hiçbir hayati tehlikesi, kalıcı bir şey yok. Ceyhun iyi aynı şekilde ufak tefek yaraları var tabii ki... Sergen'in durumu biraz daha ağır bilgilerim bu kadar sağ olun." açıklamasını yaptı.

Hastaneden alınan bilgiye göre; Kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuluyor. (DHA)

BAKAN KOCA'DAN İLK AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kazada yaralananlar ve hayatını kaybedenlerle ilgili açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece Amasya Merzifon'da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı.

Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum."

Baş Belası Oyuncularının Geçirdiği Kaza Sonrası Flaş Gelişme!

BAŞ BELASI TİYATRO OYUNU KONUSU NEDİR?

Rauf orta yaşlı, evli ve işkolik bir adamdır. Karısı Jülide ile yaşadıkları ufak tefek problemlerle yüzleşmek üzereyken, hayatlarına ormanda arabasıbozulan Hulusi düşer. Evet, düşmek tam da Hulusi yi tanımlayan bir eylemdir. Hayat üniversitesinde doktorasını kadınlar üzerine yapmış olan Hulusi, bir tesadüf sonucu aynı gecede hem Jülide nin hem de Rauf un yatağında yakalanmıştır. Bakalım bu karmaşadan kurtulmaya çalışan Hulusi, dolayısıyla Rauf ile Jülide çiftinin başına neler gelecek...

Yazan: Eray Yasin Işık

Yöneten: Serkan Üstüner

Dekor Tasarım: Cihan Aşar

Işık Tasarım: Tolga Güleryüz

Afiş Tasarım: Berkcan Okar

Fotoğraf: Emre Yunusoğlu

Yapım: Jest Tiyatro

Oyuncular: Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Sergen Deveci

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Baş Belası Oyuncularının Geçirdiği Kaza Sonrası Flaş Gelişme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement