Bebeğini Kaybetti - Son Dakika
Magazin

Bebeğini Kaybetti

Bebeğini Kaybetti

Ayşe Özyılmazel'in ablası Zeynep Özyılmazel, bebeğini düşürdü.

21.09.2012 10:42  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neco'nun Oya Germen ile evliliğinden olan büyük kızı Zeynep Özyılmazel'in geçen ağustos ayında kendisi gibi fotoğrafçılık yapan sevgilisi Candaş Arın ile evlilik kararı aldığı gündeme gelmişti.

Çiftin birkaç aylık geçmişe sahip ilişkilerindeki ani evlilik kararının altında da Zeynep'in bebek beklediğini öğrenmesinin yattığı konuşuluyordu.

Milliyette yer alan, habere göre Özyılmazel, 7 haftalık bebeğini düşürdü. Bu olaya çok üzülen çift, planladıkları evlilik tarihini bu nedenle erteledi.

ALİ TARAN'LA AYNI

Zeynep Özyılmazel, saç modeli nedeniyle, kız kardeşi Ayşe Özyılmazel'le olaylı evliliğiyle gündeme gelen eski eniştesi Ali Taran'a benzetilen 4 aylık sevgilisi Candaş Arın ile hayatını birleştirme kararı almıştı.

ÖNCE TWİTTER'DAN AÇIKLADI

Özyılmazel'in ağustos başında hamile olduğunu öğrendikten sonra twitter sayfasından da bunu duyurduğu ortaya çıktı. Bebek haberini alınca çok sevinen Özyılmazel, "Kız, erkek farketmez. Sağlıklı olsun yeter, net" tweet'ini attı. Kız kardeşi Ayşe Özyılmazel'in aksine gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Zeynep Özyılmazel, ilk eşi işadamı Kerem Ertan ile geçen yıl eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Özyılmazel, 3 yıl süren evliliklerini aldatma yüzünden değil, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Özyılmazel'in babası Neco da, uğruna 2007 yılında 33 yıllık eşi Oya Germen'den boşandığı sevgilisi İdil Erge, 1 aylık hamileyken nikah masasına oturmuş, 2008 yılında kızı Leyla, 2010'da da oğlu Ali Nejat dünyaya gelmişti.

Kaynak: Diğer

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement