Beckham'ın Stil İkonu Anna Wintour - Son Dakika
Magazin

Beckham'ın Stil İkonu Anna Wintour

Beckham\'ın Stil İkonu Anna Wintour

Victoria Beckham, kendi giyim tarzı için Vogue'un efsanevi yayın yönetmeni Anna Wintour'u örnek alıyor.

25.02.2013 06:03  Güncelleme: 08:30

Moda dünyasında kendisini ispat eden Victoria Beckham; zümrüt yeşili Oscar de la Renta elbisesiyle, Anna Wintour'un tarzını bir kez daha kopya etti. Saçlarını da kısaltan Beckham, aynı Wintour gibi zayıf görünme konusunda da takıntılı. Beckham, daha önce verdiği birçok röportajda da Wintour'a olan hayranlığını ifade etmişti.

Leopar desenini doğru ve ucuz görünmeden kullanmak, moda ve stil konusuna uzmanlık ister. Anna Wintour da deneyimiyle bu konuda örnek alınacak sayılı isimden biri... Victoria Beckham da siyah elbisesini leopar desenli bir mantoyla tamamlarken kesinlikle kendisine Wintour'u örnek alıyor.

Kürk karşıtları ve hayvarseverler ne kadar çok çalışırsa çalışsın; hem Victoria Beckham, hem de Anna Wintour kürk giymeyi seviyor. Her ikisi de, bu konudaki tercihlerini; tilki kürkünden yana kullanıyor.

Victoria Beckham (38) mavi ve kırmızı tonlarındaki Jil Sander elbisesiyle, Anna Wintour'un kopyasından farksız. Wintour gibi koyu renkli ve büyük gözlükleri tercih eden Beckham, aynı Vogue'un 63 yaşındaki yayın yönetmeni gibi olabildiğince soğuk bir ifadeye de sahip.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Beckham'ın Stil İkonu Anna Wintour - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement