Benim Güzel Ailem 17. bölümde neler yaşanacak? - Son Dakika
Magazin

Benim Güzel Ailem 17. bölümde neler yaşanacak?

Benim Güzel Ailem 17. bölümde neler yaşanacak?

Sina, Damla'yı istemeye giderken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Gürdüz'ün adamlarıyla kavgaya tutuşan Sina, kendini kurtarmaya çalışır. Evde ise kız isteme telaşı vardır. Sina'ya tuzlu kahve yapmak için plan yapan Ferdi, Nedim ve Kaan, Feryal'in zor ikna etmesiyle Oğuz'u da törene davet eder. Sina'nın kavgası büyürken Mahmut yetişir ve diğer karakterler de eve koşar. Kız isteme töreni gerçekleşirken Canan ile Feryal arasında gerginlik çıkar. Sina fenalaşır ve herkes panikler. Rasim ise şartlar ne olursa olsun işin bu gece biteceğini söyler. Canan, evliliği engellemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Sina ise Gürdüz'ün kirli işlerini ortaya çıkarmak için avukatını görevlendirir. Adnan'ın yardımıyla düğün hazırlıklarına hız verirken Canan'ın pes etmeye niyeti yoktur. Ferdi'nin oyunculuk kariyeri devam ederken Öznur, Gökçe'yi kıskanır ve plan yapar. Ancak Gökçe intikam almaya kararlıdır. Herkes büyük bir sevinç yaşarken evde yaşanan bir olay herkesi şoke eder.

31.10.2023 10:06  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Benim Güzel Ailem"in 17. bölümünde neler yaşanacak:

Sina, Damla'yı istemeye gidecek olmanın heyecanını yaşarken ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Gürdüz'ün adamlarıyla kavgaya tutuşan Sina, kendini kurtarmaya çalışır.

O sırada ise evde isteme telaşı vardır. Ferdi, Nedim ve Kaan, Sina'ya tuzlu kahve yapmak için plan peşindedir. Feryal ise kız isteme törenine Oğuz'un da gelmesi için oğlunu güçlükle ikna eder.

Sina, Gürdüz'ün adamlarıyla boğuşurken imdadına Mahmut yetişir. Büyüyen kavganın seslerini duyan Nedim, Oğuz, Ferdi ve Kaan hemen Sina'nın evine koşar. Yaşanan kargaşaya rağmen kız isteme töreni gerçekleşir.

Ancak bu kez de Canan ile Feryal arasında gerginlik çıkar. Tuzlu ve karabiberli kahveyi içen Sina, bir anda fenalaşır. Herkes panikler. Adnan, oksijen maskesini getirince Sina biraz da olsun kendine gelir.

Herkes yaşananların şokunu yaşarken son noktayı Rasim koyar: "Şartlar ne olursa olsun bu iş bu gece bitecek!"

Canan yine de bu evliliğin olmaması için "Bu Sina kaynanalık nasıl olur daha görmedi!" diyerek elinden geleni yapmaya kararlıdır. Sina, Gürdüz'ün kirli işlerini ortaya çıkarmak için avukatını görevlendirir.

Bir yandan da Canan'ın planlarını kendisine gizlice anlatan Adnan sayesinde düğün hazırlıklarına hız verir. Fakat Canan'ın pes etmeye niyeti yoktur.

Bu arada Ferdi'nin oyunculuk kariyeri sürerken sete giden Öznur, kıskandığı Gökçe ile ilgili plan yapar. Ancak Gökçe, intikamını almaya kararlıdır.

Rasim'den Sina ile Damla'ya kadar herkes büyük bir sevinç yaşarken evde yaşanan bir olay yine herkesi şoke edecektir.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Benim Güzel Ailem 17. bölümde neler yaşanacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement