Bir Demet Yasemin - Son Dakika
Magazin

Bir Demet Yasemin

Bir Demet Yasemin

"Bir Demet Yasemin" e katılan Ümit Besen, Cem Yılmaz'ın düğününde yaşananları canlı yayında sıcağı sıcağına anlattı.

13.03.2012 14:30

CINE5 ekranlarının sevilen programı "Bir Demet Yasemin" e katılan Ümit Besen, Cem Yılmaz'ın düğününde yaşananları canlı yayında sıcağı sıcağına anlattı.

CEM YILMAZ:"ABİ BORCUMUZ NE?"

Yasemin Bozkurt'un "Cem Yılmaz'la yollarınız nasıl kesişti" sorusuna, önce kendisinin de çok şaşırdığını söyleyerek cevaplandıran Ümit Besen, Cem Yılmaz'ın menajerinden aldığı bir telefonla her şeyin başladığını anlattı. Kimin düğünü sorusuna cevap vermeyen menajer daha sonra bir kez daha aramış. Ümit Besen'e gelen ikinci telefonda ise menajeri, " Cem Bey adına arıyorum, sizi çok seviyor, gösterisine davet ediyor, o dediğimiz tarihteyse düğünü olacak sizin olmanızı istiyor" demiş. Böylece bu özel günü ilk öğrenen isimlerden biri de Ümit Besen olmuş.

Ertesi gün ünlü komedyenin gösterisini de izleyen Ümit Besen, kuliste Cem Yılmaz'la konuşup, karşılıklı espriler de yapmış. Cem Yılmaz'ın "Abi borcumuz ne olacak? sorusuna ise, para almayacağını söyleyen Ümit Besen, bu özel geceyi Cem Yılmaz ve eşine hediye etmek istediğini belirtmiş. Ertesi gün Cem Yılmaz'ın kuzeni arayıp aynı soruyu sorsa da, Ümit Besen bu gece için para istemediğini bir kez daha söylemiş. Ümit Besen'in bu jesti ünlü komedyeni de çok mutlu etmiş, düğünden bir gün önce telefonla aradığı sanatçıya " Abi çok teşekkür ederim, büyüklük gösterdin" diyen ünlü komedyen bir de özel ricada bulunmuş.

CEM YILMAZ, DOĞUMGÜNÜNÜ DE ÜMİT BESENLE KUTLAYACAK…

Son günlerin en çok konuşulan düğününde yaşananları Yasemin Bozkurt'la paylaşan Ümit Besen, Cem Yılmaz'ın özel ricasını da programda anlattı. Telefon konuşmasında, Ümit Besen'e düğündeki jesti için teşekkür eden Cem Yılmaz "Abi bir ricam olacak doğum günümde de sana geleceğim" demiş. 23 Nisan doğumlu ünlü komedyen, doğum gününü Ümit Besen'in şarkılarıyla, sevdikleriyle kutlayacak, Ümit Besen'de o gün sahne almadığı halde bu özel gece için şarkı söyleyecekmiş.

CEM YILMAZ, O GECE ÇOK MUTLUYDU…

Cem Yılmaz'ın düğününde sahne alacağı gün erkenden mekana gittiğini anlatan Ümit Besen, o özel gecede sesinin kısılmaması için kendisine çok dikkat etmiş. Nikah ve kokteylin ardından salona geçen davetliler, uzun masalarda birlikte eğlenmiş. Sezen Aksu, MFÖ, Beren Saat- Kenan Doğulu gibi bir çok ünlünün katıldığı düğünde, ünlüler korosu da düğün sonunda şarkılar söylemiş. Cem Yılmaz ve eşi Ahu hanımın düğünde çok mutlu olduklarını anlatan Ümit Besen, gelin ve damat için "Nikah Masası" şarkısını da iki kez seslendirmiş.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement