Bir Dönemin En Ünlü Mankenlerinden Esin Moralıoğlu, ABD'de İnşaatçı Oldu - Son Dakika
Magazin

Bir Dönemin En Ünlü Mankenlerinden Esin Moralıoğlu, ABD'de İnşaatçı Oldu

Bir dönem Türk erkeklerinin başını döndüren eski manken Esin MoralIoğlu, evlendikten sonra mesleğini bıraktı. Eşinden boşanıp tekrar barışan Moralıoğlu, ABD'de inşaatçı oldu.

31.12.2017 13:45  Güncelleme: 13:56

48 yaşındaki eski oyuncu ve manken Esin Moralıoğlu, 2006 senesinde hayatını tekstilci İshak Cerit ile birleştirmiş 2010 senesinde ise boşanmışlardı. Geçtiğimiz yıllarda barışan çift, şu sıralar yaşamlarını Miami'de sürdürüyor.

KENDİSİNİ İNŞAAT İŞİNE VERDİ

Bir dönem podyumlarda ve şov dünyasında fırtına gibi esen Esin Moralıoğlu'nun inşaatçılığa soyunduğu öğrenildi. Müstakil evleri satın alıp restorasyonunu yaptırdıktan sonra satışa sunan Esin Moralıoğlu, kazancını yine gayrimenkule yatırdı ve Miami'den üç adet daire satın aldı.


"BOŞANDIKTAN SONRA BİRBİRİMİZE AŞIK OLDUK"

İş adamı İshak Cerit ve eski manken Esin Moralıoğlu, 2006 yılında birliktelik yaşamaya başlamış ve bir ay içinde evlenmişlerdi. Üç buçuk yıl süren evliliklerini 'geçimsizlik' nedeniyle sonlandıran çift, ayrılığa dayanamayıp yeniden bir araya geldi. Bundan sonra beraberliklerini nikahsız sürdüreceklerini söyleyen çift, "Boşandıktan sonra birbirimize aşık olduk" demişti.



Bir Dönemin En Ünlü Mankenlerinden Esin Moralıoğlu, ABD\'de İnşaatçı Oldu

Son Dakika Magazin Bir Dönemin En Ünlü Mankenlerinden Esin Moralıoğlu, ABD'de İnşaatçı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Kitapci: Kitap gibi avrat evir cevir oku doymadinmi cevir birde tersinden oku oku okuu oku okuu 4 3 Yanıtla
  • Akdeniz: Millet bitmiş aç işsiz ülkede intihardan cinnetten geçilmiyor siz abd deki mankenin reklamını yapıyorsunuz asgari ücret 1600 bozdur bozdur harca ülkeyi yabancılar istila etmiş türk boş gezerken her yerde onlar çalışıyor cambaza bak diyorsunuz millet bir uyanırsa yandınız 1 3 Yanıtla
  • Fenerbahçeli : Genelleme yapmanız işte o yakışık almıyor ,bu konu hakkında dava açtıracaksınız en sonunda. 1 1 Yanıtla
  • Kara: Ah esin ah 0 1 Yanıtla
  • Boş işler : Değmesin 0 1 Yanıtla
  • Mustafa SOĞANCI: çok güzel kadın 0 1 Yanıtla
  • Dogru adlm : Haylrllsl olsun 0 1 Yanıtla

Advertisement