"Bu Kadın Bir Gün Mutlaka Benim Olacak" - Son Dakika
Magazin

"Bu Kadın Bir Gün Mutlaka Benim Olacak"

"Bu Kadın Bir Gün Mutlaka Benim Olacak"

Kaya Çilingiroğlu, İzzet Çapa'nın programına konuk oldu ve eşi Feraye Tanyolaç ile tanışma hikayesini anlattı..

18.10.2012 16:04

Sunuculuğunu yaptığı program sayesinde eşiyle tanıştığını söyleyen Çilingiroğlu, "Film Gibi'nin benim hayatımdaki en önemli anılarından biri Feraye... Feraye, programın yapımcısıydı o zamanlar... Hava yapıyordu 'patronu benim' falan gibi ama esas patron bendim. Feraye ile orada tanıştık. İlk gördüğümde çok hoşuma gitti.

Bir de benim anormal bir iş ahlakım vardır. eğer birlikte çalışıyorsam o işten bir ilişki kurmak istemem. 'Bu kadın bir gün mutlaka benim olacak' dedim kendi kendime. İlk görüşte aşk denmez ama biraz ukala, cool bir tazı vardı. Bir de beğendiğim bir tipi var. Epeyce bir süre bekledim ve sonunda benim oldu." dedi.

Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç'ın en çok hoşuna giden yönünü ise "Benim bir asistanım var Çiğdem. Kızım gibidir, Zehra'dan ayrı tutmam. 20 seneden fazla yanımda. Programın çekildiği stüdyoda beyaz bir koltuk vardı ama kirli bir koltuk. Çiğdem'e 'Feraye diye bir kadın var ara da koltuğu temizletsin' dedim. Çiğdem'i bir fırçalamış. 'O koltuk temiz, onun dediği gibi kirli değil' diye. Orada bir enteresanlık sezdim. Zaten hep görüyordum cool bir tarafı olduğunu. İşine odaklı bir tip. Sonra epeyce bir bekledim. Program bitti, bir gece yemeğe çıktık ve beraber olmaya başladık. Film gibi yani..." sözleriyle anlattı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bu Kadın Bir Gün Mutlaka Benim Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement