Bu Kış Saçlar Her Telden Takılacak! - Son Dakika
Magazin

Bu Kış Saçlar Her Telden Takılacak!

Bu Kış Saçlar Her Telden Takılacak!

Dümdüz parlak saçlar, keskin kesimler, örgüler altın çağını yaşıyor.

08.10.2012 06:03

ÖRGÜ YORUMLARI

Çok sevdiğimiz ve son yıllarda yeniden hayatımıza giren örgüler, bu sezon da çok popüler ama yepyeni bir yorumla. Gelişigüzel örülmüş gibi görünen, aşağı doğru salınan gevşek örgüleri unutun. Minimal etki bu alanda da kendini hissettiriyor ve parlak saçlar; sıkıca örülerek ya başın üzerinden bir taç gibi dolanıyor ya da kıvrılarak bir topuza dönüşüyor. Daha genç bir etki için ise Marc Jacobs podyumundaki gibi yandan örgü yap

NEOROMANTİK

Minimal modeller altın çağını yaşasa da podyumlar doğal görünümlü dalgalara tamamen sırt çevirmedi. Gucci defilesinde birer tutam saçın arkaya doğru bükülerek toplanmasıyla elde edilen model ve Versace Couture podyumundaki yumuşak dalgalar bunun kanıtı.

HACİMLİ SAÇLAR

Yeni sezonun dikkat çekici saç trendlerinden biri de 60'lara gönderme yapan hacimli saçlar. Maksimum hacim için saç köklerine yoğun tutuculukta bir saç spreyi sıktıktan sonra, ince uçlu bir tarakla dipleri kabartın.

AYRIM ÇİZGİSİ

Saçlarınızı artık ortadan yerine yandan ayırmakla kalmayın, ayrım çizgisini mümkün olduğunca kulağınıza yakınlaştırın ve topuz ya da atkuyruğu olarak sıkıca toplayın. Bu minimal, derli toplu, maskülen görünümlü saçların en çekici modeline; Marc by Marc Jacobs podyumunda rastladık.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Kış Saçlar Her Telden Takılacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement