Buzlar Eridi! Barıştılar - Son Dakika
Magazin

Buzlar Eridi! Barıştılar

Buzlar Eridi! Barıştılar

Bir dönem sosyal medyada yaptıkları göndermelerle sık sık magazin basınının gündeminden düşmeyen Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz, buzları eritti. İkilinin fotoğrafları ortaya çıktı. İşte detaylar...

12.12.2022 13:16  Güncelleme: 13:20

Hadise, konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı ablası ve menajeri Hülya Açıkgöz'ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti. Hülya Açıkgöz, şarkıcının resmi internet sitesi hadise.com'u kendisine geri vermeyip satışa çıkarmış ve davalık olmuşlardı. Uzun süredir konuşmayan ve davalık olan iki kardeş, dün bir araya geldi. Sosyal medyada birbirlerine yaptıkları göndermelerle sürekli gündem olan şarkıcı ve Hülya Açıkgöz'ü aileleri bile barıştıramamıştı.

Hadise, Kaan Yıldırım'dan ayrıldığı dönem Açıgöz'ün 'boynuz' paylaşımı ile Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı konuşulmuştu. Hülya Açıkgöz, yeğeni, annesi ve Hadise'ni olan kareyi yayınlarak, barıştıkları ilan etti.

Hu¨lya Ac¸ıkgo¨z kendisine gelen "Kendiniz neden ac¸ık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardes¸ini kullanmıs¸, dolandırılmıs¸ imajı c¸izildi" sorusuna, "Ben dogˆruları konus¸ursam ekmek paralarından olurlar, Tu¨rkiye'ye adım atamazlar.. Milyonları olanlar go¨stersinler ne kadar vergi o¨demis¸ler acaba? Vergiden bile c¸alan herkesten c¸almayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim" cevabını vermişti.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Buzlar Eridi! Barıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement