Clooney İsyan Bayrağını Çekti - Son Dakika
Magazin

Clooney İsyan Bayrağını Çekti

Clooney İsyan Bayrağını Çekti

Karizmatik aktör George Clooney: Evlenip evlenmeyeceğim, dönüp dolaşıp sürekli gündemde.

27.05.2012 06:03  Güncelleme: 08:35

En son Alexander Payne'nin yönettiği 'Senden Bana Kalan' isimli filmde fedakar bir eş ve baba olarak izlediğimiz oyuncu George Clooney, özel hayatını kaleme aldı. Hakkında eşcinsel olduğu yönünde dedikodular da çıkan Clooney, hayatıyla ilgili ayrıntıları ve düşüncelerini Esquire dergisine anlattı:

Bana politikaya atılıp atılmayacağımı çok soruyorlar. "Ben de politikanın haline şöyle bir dönüp baksanıza... Sizce, çekici bir yanı var mı?" diye yanıt veriyorum.

DOSTLUKLARIM SAĞLAM

1997 yılında bir dergi tarafından 'Yaşayan En Seksi Adam' seçildiğimde "Benim fotoğraflarımı gerçekten çekmemelisiniz. Bütün ülkeye büyük zarar veriyorsunuz, konuşacak başka şeyler var" demiştim. Hala da öyle düşünüyorum.

Neredeyse 30 yılı aşkın bir süredir dostluğumuzun devam ettiği, 10 kişilik bir arkadaş grubum var. Tam 10 erkeğiz! Onların eşleri ve çocuklarıyla birlikte, koskocaman bir aileyiz. Aramızdaki bağ, o kadar sağlam ve köklü ki; belki de iki aydır görüşmediğiniz birinin size telefon açıp, "E, nasıl gidiyor?" dediğini duymak; çok güzel bir his... 'Nerelerdesin?', 'Niye arayıp sormuyorsun?' gibi serzenişler duymak güzel geliyor.

İnsanlar, benim önceleri evli olduğumu unutuyor. Hakkımda, "Acaba evlenecek mi?" diye düşünmeleri hoşuma gidiyor. Ben diğer insanların hayatlarında neler yaptıklarını, hiçbir zaman sorgulamıyorum ama insanlar için benim evlenip evlenmememin bir ilgi konusu olmasını da anlayabiliyorum. Sonuçta ünlü biri olduğum için böyle oluyor.

Benim özel hayatım, evlenip evlenmeyeceğim, dönüp dolaşıp sürekli gündeme gelen bir konu... Herkesin, benimle ilgili düşüncesi var. Bense, sadece yaşamımı sürdürüyor ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ama ne yaparsam yapayım, bazı insanları, bir şekilde mutsuz ya da mutlu ediyorum; gerçek bu!

EINSTEIN BENİ SEVİYOR

1.5 yıldır benimle yaşayan köpeğim Einstein'ın cinsi ya spaniel cocker ya da benzeri bir cins... İnternette köpekler hakkında araştırma yaparken, Einstein'ın videosuna denk geldim. Birileri tarafından tartaklanıp barınağa bırakılmıştı. "Tanrım, bu köpeği gerçekten çok sevdim" deyip hemen barınağı aradım.

Telefona çıkan kişiye "Einstein'dan çok hoşlandım" dedim. O da, "Pekala. Einstein'ın sizden hoşlanıp hoşlanmayacağını henüz bilmiyoruz ama..." diye cevap verdi. Akabinde, "Kendisiyle tanışmam mümkün mü?" diye sorunca, aldığım "Evet. Einstein'ı evinize getirebiliriz. Ancak sizden hoşlanmazsa, sizde kalamaz" yanıtıyla, bu konuda ne kadar ciddi olduğunu anladım.

Sonunda geldiler ve onları karşılamak için kapıya yöneldim. Benden hoşlanmayacak diye bir süre panik yaptım ve hemen bir koşu mutfağa gidip hindi köftesiyle ayakkabılarımı sıvadım.

Einstein, içeri girer girmez, ayakkabılarımın üzerine atladı. Bu sahnenin karşısında şaşkınlığını saklayamayan kadın, "İlk defa böyle bir tepki verdiğini görüyorum!" dedi. Einstein, o günden beri benimle birlikte ve onunla çok mutluyuz. O beni seviyor, ben de onu çok seviyorum.

PARAMI ŞU ANKİ EVİMİ ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİM

Ünlü oyuncu George Clooney, yatırımlarını nasıl değerlendirdiğini şöyle anlatıyor: "Paramı, borsaya yatırmam. Borsa oynamak, bana göre; içki içilmeyen, eğlenilmeyen, kumar oynanmayan ve dansçı kızlarının olmadığı bir Las Vegas gibi! Elime nakit geçtiğinde, bunu, şu anda yaşadığım evi satın almak için biriktirdim. Geleceğe yönelik yatırımlar yapmayı tercih ettim."

ARTIK ÇOK UYUMUYORUM

Geçenlerde biri 'Senden Bana Kalan-'The Descendants' filmi için "Baba olmadan baba rolünü nasıl bu kadar iyi oynuyorsunuz?" diye sordu. Ancak unuttukları bir şey var. Neredeyse, tüm arkadaşlarımın çocuğu var ve çevrem çocuklarla dolu. Dolayısıyla çocuk sahibi olmanın nasıl bir şey olduğunu anlayabiliyorum. Ayrıca şunu söylemeliyim ki, bu filmden de çok şey öğrendim.

Özel hayatımda çok fazla uyumam. En fazla, beş-altı saati yatakta uyuyurarak geçirebiliyorum. İnsanlarla, yaşlandıkça daha az uyudukları konusunda tartışabilirsiniz. (Büyük bir ihtimalle, ölüm korkusu ya da başka bir şey. Anne ve babamın da çok az uyuduğunu biliyorum.) Gençken, ben de öğleye kadar yataktan çıkmazdım. Ama şimdi, o saatlere kadar uyumayı anlayamıyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Clooney İsyan Bayrağını Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement