Elif Dürüst, İnternet Sitesi Üzerinden Ticarete Atıldı - Son Dakika
Magazin

Elif Dürüst, İnternet Sitesi Üzerinden Ticarete Atıldı

Elif Dürüst, İnternet Sitesi Üzerinden Ticarete Atıldı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Elif Dürüst, Altincicadde. com sitesi üzerinden dekorasyon ürünleri ve aksesuvar satıyor.

16.10.2013 06:02  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Elif Dürüst, Altincicadde. com adlı alışveriş sitesiyle ticaret hayatına atıldı. Site üzerinden dekorasyon ürünleri ve aksesuvarları satan Dürüst; yeni projelerini ve dekorasyona olan merakını anlattı...

Altıncı Cadde, Mart 2012'de yayın hayatına başladı. Bu; tüketicilerin, ev ve dekorasyon konusunda tüm ürünleri bulabileceği bir site.

Sitede; ünlü mimarlar ve tasarımcıların hazırladığı konseptlerle, takipçilerimize uygun fiyatlı ürünlerin yanı sıra stil önerileri sunuyoruz.

Dekorasyonda sadelikten yanayım ve beyazı severim. Bu sebeple evimin dekorasyonu sade çizgiler taşıyor.

İnternet sitemizde ürün seçimini ve planlamasını yapan profesyonel bir ekibimiz var. Zaman zaman da benim seçtiğim ürünlerden özel kampanyalar yapıyoruz.

KADINLAR ÇOĞUNLUKTA

Sitemizde herkese hitap edecek ürünler bulunuyor. Bizim en önem verdiğimiz; ürün çeşitliliği ve ürünlerin fiyatının uygun olması.

Müşterilerimizin yüzde 70 gibi büyük bir kısmını kadınlar oluşturuyor. Fakat erkek müşterilerimizin de alışveriş ortalaması çok yüksek. Alışverişlerini toplu olarak yapıyorlar. Erkekler, ağırlıklı olarak mobilya ve aksesuvar kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Ben geleceğin internette olduğuna inanıyorum. Altıncı Cadde ile birlikte sadece ev ve dekorasyon değil, kıyafet alışverişlerimde de interneti yoğun biçimde kullanmaya başladım.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanmıyorum ama düzenli olarak takip ettiğim kişiler ve yayınlar var. Sosyal medyada daha çok pasif bir kullanıcı olduğumu söyleyebilirim.

CANLI RENKLER POPÜLER

Ev dekorasyonu son derece eğlenceli bir konu. Ben de bu konuyu yabancı yayınlardan ve fuarlardan, çok detaylı bir şekilde takip ediyorum.

Dekorasyonda özellikle gelecek yılın yaz aylarında büyük değişiklikler yaşayacağız. Havaların ısınmasıyla birlikte, daha canlı renklerin kullanımı yaygınlaşacak. Ham ahşap malzemeler, pastel tonlar ve sıcak renkler giderek popülerleşiyor. Ev dekorasyonunda eklektik tarz, dönemin yeni trendi. Retro, modern, pastel ve neon renklerin uyumu ile çok farklı mekanlar ortaya çıkacak.

Bekar insanların dekorasyonda, daha çok fonksiyonel ve farklı ürünler tercih ettiğini görüyoruz. Onlara tavsiyem; oturma grubu, yatak odası gibi esas ihtiyaçlarını takım halinde almamaları... Takım yerine tek tek seçilen ürünleri aksesuvarlarla farklı ve orijinal bir hale getirmek daha özgün olacaktır.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Elif Dürüst, İnternet Sitesi Üzerinden Ticarete Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement