Deniz Akkaya'dan skandal açıklamalar: Çirkin ve şişman insanlarla görüşmek istemiyorum - Son Dakika
Magazin

Deniz Akkaya'dan skandal açıklamalar: Çirkin ve şişman insanlarla görüşmek istemiyorum

Armağan Çağlayan'ın Youtube'daki programına konuk olan Deniz Akkaya tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemediğini ifade eden Akkaya, yeme bozukluğunun bir hastalık olduğunu dile getirerek bu sorunu kendilerinin çözmeleri gerektiğini savundu. Öte yandan "Sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem." dedi.

12.08.2021 08:31  Güncelleme: 21:42

Ünlü model Deniz Akkaya, YouTube'da yayınlanan Armağan Çağlayan'ın "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu. Eski model ve sunucu programda iki yıl önce yaptığı "Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum" açıklamasını yineledi.

"ŞİŞMANLIK HASTALIKTIR"

O dönem büyük tepki çeken açıklamasının arkasında duran Akkaya, şişmanlığın bir hastalık olduğunu dile getirdi ve şöyle konuştu: "Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum çünkü görüşlerimiz ayrı. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sorunları elimizin tersiyle itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem."

Deniz Akkaya'dan skandal açıklamalar: Çirkin ve şişman insanlarla görüşmek istemiyorum

"ÇILGIN YAŞADIM, DURULDUM"

Gençlik yıllarında çok çılgınlık yaptığını belirten Akkaya, "Çılgın yaşadım ama artık duruldum. Eskiden çok içiyordum, kaç kere ölümün kıyısından geçtiğimiz işlere imza atmışız. Onları da iyi ki yaşamışım diyorum. Uçuk bir tiptim. Şimdi o kadar cesur değilim.

'Kırkından sonra azanı teneşir paklar' diyoruz ya, biz bunları yaparken evde evcilik oynamaya çalışanların şimdiki halini görüyorum. Şükür ki doğru zamanda doğru yaşta yapmışız" diye konuştu.

"HİÇ KASLI SEVGİLİM OLMADI"

Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan'ın kendisi için "Sevgililerini ülkenin yakışıklıları arasından değil entelektüelleri arasından seçer" açıklamasına şu sözlerle onay verdi: "Hakikaten benim hiç kaslı sevgilim olmadı ya! Geçen yine senin programına geldiğimde 'bana yakın biri olsun' demiştim. 40'tan sonra fikir değişti."

Deniz Akkaya'dan skandal açıklamalar: Çirkin ve şişman insanlarla görüşmek istemiyorum

"EFE, DÖNÜM NOKTAMDI"

Bir dönem alkol problemi yaşayan Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin sayesinde bu durumdan kurtulduğunu açıkladı: "Alkolü Ayşe'nin doğumundan önce bırakmıştım. Efe'den dolayı. Benden daha fazla içen birini görünce içmekten vazgeçtim. 'İçince böyle mi olunuyor ya' dedim. Benim için gerçekten dönüm noktası oldu."

Deniz Akkaya\'dan skandal açıklamalar: Çirkin ve şişman insanlarla görüşmek istemiyorum
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Deniz Akkaya'dan skandal açıklamalar: Çirkin ve şişman insanlarla görüşmek istemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nurten Aytan: OO Deniz hanim o zaman biz sizinle görüsemiycegiz Türkiyenin yüzde 50 si sisman:)Alkolu birakdiginiza sevindim önceden farkliydiniz. 4 2 Yanıtla

Advertisement