Depp Gönlünü Ashley'ye Kaptırdı - Son Dakika
Magazin

Depp Gönlünü Ashley'ye Kaptırdı

Depp Gönlünü Ashley\'ye Kaptırdı

Yakışıklı oyuncu Johnny Depp, Vanessa Paradis ile 14 yıllık ilişkisini resmen askıya aldı.

10.04.2012 06:03  Güncelleme: 08:15

Bu zamana kadar rol aldığı filmler sayesinde tüm dünyanın kalbinde taht kuran ünlü oyuncu Johnny Depp, kendi kalbini ise Ashley Olsen'e kaptırdı.

Uzatmalı sevgilisi Vanessa Paradis ile ayrıldığı yönündeki haberler hakkında hiç yorum yapmayan yakışıklı oyuncu Johnny Depp, Ashley Olsen ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Yakışıklı oyuncu Johnny Depp, Vanessa Paradis ile 14 yıldan bu yana devam eden ilişkisini resmen askıya aldı ve yeni bir ilişkiye yelken açtı. Paradis hakkındaki hiçbir soruyu yanıtlamayan Depp, artık sevgilisi ve çocuklarıyla zaman geçirmek yerine yaşamını New York'ta devam ettiriyor.

Sık sık gece kulüplerinde ve davetlerde tek başına fotoğraflanan ünlü oyuncu Johnny Depp, bu süre zarfında moda ikonu Ashley Olsen ile de yakınlaştı. Sık sık Olsen'in oturduğu daireden çıkarken görüntülenen yakışıklı oyuncunun yakınları ünlü oyuncunun Olsen ile görüşmeye başladıktan sonra Paradis ile iletişimi tamamen kestiğini söylüyor.

BOHEM GÜZELLER

In Touch dergisine konuşan Depp'in arkadaşları Ünlü oyuncunun nasıl kadınlardan hoşlandığını da açıkladı, "Johnny Depp; Kate Moss ve Vanessa Paradis gibi muhteşem fizikli ancak daha bohem bir ruha sahip sarışınlardan hoşlanıyor. Olsen da tam Depp'in seveceği kadın tipi" diyorlar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Depp Gönlünü Ashley'ye Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement