Dizi Setinde Yumruklar Konuştu - Son Dakika
Magazin

Dizi Setinde Yumruklar Konuştu

Dizi Setinde Yumruklar Konuştu

TRT 1'in "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinin setinde Cemal Hünal, rol arkadaşını yumrukladı.

04.02.2012 08:36  Güncelleme: 11:29

İzmit Seka Film Platosu'ndaki çekimlerde önceki gün padişah Murat'ı oynayan Cemal Hünal Hünal, rol arkadaşı Orhan Kalkan'ı yumrukladı.

İzmit'te sahil kenarında yer alan eski Seka fabrikasında gerçekleştirilen Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam adlı dizide gergin anlar yaşandı. Hünal'ın rolüne kendisini fazla kaptırması sette kavga çıkardı.

Çekilen sahnede Hünal'ın Patrona Halil'in kardeşi Sencer'i oynayan Kalkan'ın boğazını sıkması gerekiyordu. Ancak Hünal, kendini role fazla kaptırıp Kalkan'ın gırtlağına asıldı ve canı yanana kadar sıktı. Nefessiz kalan Kalkan, Hünal'ı itip "Ne yaptığını sanıyorsun?" diyerek tepki gösterdi. İyice sinirlenen Hünal, Kalkan'a yumruk attı.

Kavganın büyümesini araya giren yönetmen Altan Dönmez ve set çalışanları engelledi. Boğazı mosmor olan Kalkan, yönetmenin ricası üzerine Hünal'dan şikayetçi olmaktan vazgeçti ve sahnenin çekimlerini tamamladı.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam adlı dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez, yapımcılığını ise Burhan Özkan üstleniyor. Filmde Türkay Şoray, Tolga Karel, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan ve Kerem Atabeyoğlu gibi sanatçılar yer alıyor.

Şoray, dönemin padişahı 3. Ahmet'in ablası Hatice Sultan'ı, Karel Kasım'ı, Hünal Murat'ı, Tandoğan Canseza'yı, Atabeyoğlu ise 3. Ahmet'i canlandırıyor.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Dizi Setinde Yumruklar Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement