Erdem Yener'in 'Her Sabah' Şarkısı Dinleyicilerle Buluştu - Son Dakika
Magazin

Erdem Yener'in 'Her Sabah' Şarkısı Dinleyicilerle Buluştu

Erdem Yener\'in \'Her Sabah\' Şarkısı Dinleyicilerle Buluştu

Erdem Yener'in müzik kariyeriyle tanınan ve iz bırakan şarkılarına bir yenisini eklediği 'Her Sabah' şarkısı, müzik listelerindeki yerini koruyor. Şarkının sözü ve müziği Erdem Yener'e ait olup düzenlemesi ise kendisi ve Efe Arar tarafından yapıldı. Yener, şarkıyı kendi müzik şirketi Pop Rock Mahsülleri Ofisi'nden yayınladı ve çağımızda iletişimin artmasına rağmen insanların birbirinden uzaklaştığı gerçeğine eleştirel bir yaklaşımla değindiğini belirtti.

11.05.2024 15:09

Hem iz bırakan şarkılarla dolu müzik kariyeriyle hem de oyuncu kimliğiyle tanınan Erdem Yener'in 'Dört Duvar' şarkısı müzik listelerindeki yerini korurken şimdi de 'Her Sabah' ile dinleyicisinin karşısında.

Şarkının sözü, müziği Erdem Yener'e; düzenlemesi ise yine kendisine ve Efe Arar'a ait.

'Her Sabah'ı bugüne kadar şarkılarını yayınladığı kendi müzik şirketi Pop Rock Mahsülleri Ofisi'nden çıkaran Erdem Yener şöyle diyor: "Çağımızda iletişimin arttığı yanılgısı birbirimizden ne kadar uzaklaştığımız gerçeğini görmemizi engelliyor.

Bu duruma eleştirel bir yaklaşımla yazdığım 'Her Sabah' üstenci bir dile sahip olsa da üzgün ve kırgın bir özeleştiridir."

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Erdem Yener'in 'Her Sabah' Şarkısı Dinleyicilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement