Erdil ve Begüm'ün Aşkları Sarelle İle Taptaze - Son Dakika
Magazin

Erdil ve Begüm'ün Aşkları Sarelle İle Taptaze

Erdil ve Begüm\'ün Aşkları Sarelle İle Taptaze

Sarelle'nin bu gün yayına giren yeni reklam filminde ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve oyuncu eşi Begüm Kütük Yaşaroğlu bir araya geldi.

13.02.2014 13:24  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzde 100 doğal içeriği ve yüksek fındık oranıyla çocuklar için doğal bir enerji ve protein deposu olan Sarelle, sağlıklı içeriğini anlatmak için "Siz Ne Yerseniz Çocuğunuz da Onu Yer" iletişim kampanyasında, ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve eşi Begüm Kütük Yaşaroğlu'nu bir araya getirdi. Sarelle'nin yeni reklam filminin tanıtım toplantısında, Oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu ve eşi Erdil Yaşaroğlu reklam çekimlerinde yaşadıkları eğlenceli anları da dile getirirken birbirlerine olan aşklarının tazeliğini her fırsatta vurguladı.

Yılların eskitemediği çikolata Sarelle'nin yeni iletişim kampanyasının basın toplantısı ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve Eşi Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Eğlenceli reklam filmleri serisine 2014'te de devam eden Sarelle'nin yeni iletişiminde, Sarelle tutkunu 'Erdo' karakterinin yaratıcısı ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, sevimliliğiyle büyük bir hayran kitlesi toplayacak olan 'Erdo' karakterinin ikizi 'Bego' karakterini de filme dahil ediyor. Bununla da kalmıyor, kampanyada bizzat rol alıyor. Böylece, ünlü oyuncu ve Erdil Yaşaroğlu'nun eşi Begüm Kütük Yaşaroğlu ile birlikte dört kişilik Sarelle ailesi oluşuyor.

Hem Sağlıklı Hem Lezzetli Çikolata Mümkün

İçinde GDO, trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddelerin olmadığı, çocukların büyümesini ve gelişimini destekleyen Sarelle'nin kakaolu fındık ezmesi çeşidinin yanı sıra; fındık ezmesi, bitter fındık ezmesi, duo ve şekersiz kakaolu fındık ezmesi çeşitleri de bulunuyor. Üstelik sağlıklı ve estetik cam kavanoz ev hanımlarının mutfak demirbaşı olmaya aday.

Prodüksiyonu Anima İstanbul tarafından gerçekleştirilen kampanya, Sarelle'nin doğal ve sağlıklı bir içeriğe sahip olduğunu, birbirinden eğlenceli üç filmle izleyicilere aktarıyor. Üstelik bugün yayına giren 3. reklam filminde Erdil-Begüm çiftine 2 sürpriz karakter dahil oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Erdil ve Begüm'ün Aşkları Sarelle İle Taptaze - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement