Eski Dostlar Düşman Oldu - Son Dakika
Magazin

Eski Dostlar Düşman Oldu

Eski Dostlar Düşman Oldu

Hollywood'un 'ölümüne kankaları' teker teker birbirlerinden uzaklaşıyor.

14.10.2011 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

COURTNEY COX - JENNIFER ANISTON

Jennifer Aniston, tüm zor zamanlarında en çok Courtney Cox'tan güç aldı. Ancak ne olduysa; Aniston, yakışıklı oyuncu Justin Theroux ile illişki yaşamaya başladığında oldu. Cox, Aniston'ın egoist olduğuna dair açıklamalar yaptı. Bunun üzerine Aniston, Cox ile görüşmeme kararı aldı.

KELLY OSBOURNE - CHRISTINA AGUILERA

Bir zamanlar galalara birlikte katılan iki ünlü şarkıcının arası, Aguilera'nın, Osbourne'un fiziği hakkında yaptığı yorumlar yüzünden bozuldu. Osbourne da Aguilera'yı 'kişiliksiz' olmakla suçladı.

NICOLE RICHIE - PARIS HILTON

Çocukluktan beri çok yakın olan iki arkadaşın yolları, sosyetik güzel Paris Hilton'ın bitmeyen kaprisleri yüzünden ayrıldı. Nicole Richie; sürekli olarak Hilton'ın gölgesinde kalmaktan ve kendi kariyeri ile özel yaşamına konsantre olmaya karar verdi.

HEIDI MONTAG - LAUREN CONRAD

'The Hills' isimli dizinin setinde tanışan iki genç oyuncu, kısa süre içinde yakın bir arkadaşlık kurdu. Ancak bu arkadaşlık, Lauren Conrad'ın yıldızının daha çok parlaması yüzünden büyük hasar aldı. Heidi Montag, yaşadığı kıskançlık yüzünden ve popüler olma hırsından kendi estetik ameliyatlara verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eski Dostlar Düşman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement