Görme engelli Endonezyalı yarışmacı ABD'deki yetenek yarışmasında büyüledi - Son Dakika
Magazin

Görme engelli Endonezyalı yarışmacı ABD'deki yetenek yarışmasında büyüledi

Görme engelli Endonezyalı yarışmacı ABD\'deki yetenek yarışmasında büyüledi

ABD'de düzenlenen yetenek yarışmasına katılan 17 yaşındaki Endonezyalı görme engelli yarışmacı Putri Ariani, piyano çalarak şarkı söyleyerek seyirciler ve jüriyi kendine hayran bıraktı. Performansıyla Golden Buzzer ödülüne layık görülen Ariani, jüri üyeleri tarafından da övgüyle karşılandı.

10.06.2023 13:16  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de düzenlenen yetenek yarışmasına katılan 17 yaşındaki Endonezyalı görme engelli yarışmacı Putri Ariani, performansıyla izleyicileri ve jüriyi kendine hayran bıraktı.

ABD basınındaki haberlere göre, 17 yaşındaki Putri Ariani, ülkedeki yetenek yarışmalarından "America's Got Talent'a" katıldı.

Yarışmada piyano çalıp şarkı söyleyen görme engelli Putri Ariani'nin performansı, seyirciler ve jüri tarafından ayakta alkışlandı.

Jüri üyelerinden Simon Cowell, yanına gittiği Putri Ariani'ye sesini çok beğendiğini ve bir şarkı daha söylemesi istediğini ifade etti.

Putri Ariani, kendi yazdığını belirttiği orijinal şarkının ardından Elton John'un "Sorry Seems to Be the Hardest Word" şarkısını söyledi.

Endonezyalı yarışmacı Putri Ariani, bu performansıyla da seyircilerin ve jürinin beğenisini topladı.

Jüri üyelerinden Sofia Vergara, performansın ardından "Harikaydı, hepimizi büyüledin. Sen bir meleksin." ifadelerini kullandı.

Putri Ariani'nin performansını, yarışmacıları doğrudan canlı tura gönderen Golden Buzzer ile ödüllendiren jüri üyesi Simon Cowell, "Bence şu ana kadar programa katılan en iyi şarkıcılardan birisin." değerlendirmesinde bulundu.

Sahneye çıkmadan önce konuşan Putri Ariani "Yaşadığım en büyük zorluk, insanların bana müzisyen olarak değil, görme engelli biri olarak bakması. Ama şarkı söylerken kendimi bir yıldız gibi hissediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Görme engelli Endonezyalı yarışmacı ABD'deki yetenek yarışmasında büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement