Güzel Bade'den Çarpıcı İtiraf - Son Dakika
Magazin

Güzel Bade'den Çarpıcı İtiraf

Güzel Bade\'den Çarpıcı İtiraf

Kuzey Güney dizisiyle adından söz ettiren Bade İşçil, samimi itiraflarda bulundu.

17.10.2012 06:04  Güncelleme: 19:56

'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Banu' karakteriyle adından söz ettiren Bade İşçil, moda tasarımcısı Özgür Masur'un yeni koleksiyonu için objektiflere poz verdi.

İşçil, Masur tasarımları içinde Şamdan Plus'tan Öykü Yazıcıoğlu'na konuştu.

Dizide çok iddialı giyinen bir karakteriniz var ancak günlük hayatta çok sportifsiniz. Kendinizi o kıyafetlerle nasıl buluyorsunuz?

Aslan burcu olduğum için zaten çocukluğumdan beri giyinip süslenmeyi severim. O yüzden de "Bu iş bana ileride çok masraflı olacak, çok süslüyüm" deyip moda okumaya karar vermiştim. Sette de bana ne verirlerse onu giyiyorum.

"KUSURUM YOK"

Genellikle Özgür Masur'dan giyiniyorsunuz. Onun kıyafetleri neden size hitap ediyor?

Özgür'ü zaten çok seviyorum ama onunla tanışmadan önce kıyafetlerini giydiğimde kalıplarına hayran kalmıştım. Houte Couture dediğin zaman bana göre kadını kusursuz göstermek önemlidir. Özgür Türk kadınını çok iyi tanıyor.

Vücudunuzda sevmediğiniz bir yer var mı?

Spor yapan biriyim, o nedenle şıkayetim bitmez. Örneğin six pack umuduyla yaşadığım için six pack'im olmadığı zaman karnım kusurlu gelir. Onun dışında şükürler olsun kusurlu gördüğüm bir yerim yok.

Aynanın karşısında ne kadar vakit geçiriyorsunuz?

Ben sette bile bir saat makyaj yapılmasını istemem, 10 dakika durabiliyorum. Aynanın karşısında vakit geçirmem; doğallığı seviyorum. Makyaj yaparken bir rimel, bir ruj yetiyor bana.

Hayatınızda karşınıza hep doğru insanlar mı çıktı?

Ben yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oyuncu oldum. "Sen bunu yaparsın, ben inanıyorum, gözünde o ışığı görüyorum" dedi. Ben de bunu bana bir kadın söylediği için inandım. Çünkü hep kadınlar tarafından dışlanan ve bir nevi kıskanılan biriydim. Okuldayken mavi gözlü ve sarışın olduğuma bile inanmıyorlardı. Sektöre girdikten sonra da şansım 'Ezel' ve 'Kuzey Güney' oldu.

Yurt dışına açılmak istediniz mi?

Aslında teptiğim fırsatlar oldu. Mesela " Sharon Stone'un gençliğini oynar mısın?" dendi. Amerika'ya gitmem gerekiyordu ve ailem izin vermedi.

Hayatınızda biri var mı?

Çok sevilmiyorum ya da ben birini çok sevemiyorum diyebiliriz. Acaba işime mi çok aşığım diye düşünüyorum bazen. Ben paylaşmayı beceremiyorum galiba.

"AŞK ANGARYA"

Sanırım bugüne kadar aşık olmadınız...

Evet, sanırım setten çıktığımda dinlenmek yerine onunla vakit geçirmek isteyeceğim bir adam çıkmadı karşıma. Bana göre ertesi günüm boşsa, o gün spor yapmalıyım. Belki de aşık olmadım şimdiye kadar ve aşk angarya gibi görünüyor şimdilik bana.

Aşk konusunda deneme yanılmalarınız oluyor mu?

Deneme aşaması bile olamıyor magazinden dolayı. İşime aşık olduğum için o aşama işime yansır ve beni olumsuz etkiler diye o boyuta giremiyorum. Gerçekten hiç kimse yok hayatımda. Bazen unumu elediğimi düşünüyorum.

Evlilik için kendinize bir yaş sınırı koyuyor musunuz?

Hiç öyle bir sınırım yok çünkü evleneceğim de ne olacak? Şu an mutlu, mesut, özgür bir şekilde işimi yapıyorum. Zaten her şey çok yeni. Gecem gündüzüm belli değil, kim çeker beni?

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Güzel Bade'den Çarpıcı İtiraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement