"Hadise Bu Defa Nasıl Kıvıracak?" - Son Dakika
Magazin

"Hadise Bu Defa Nasıl Kıvıracak?"

"Hadise Bu Defa Nasıl Kıvıracak?"

Hadise'nin Sinan Akçıl hakkında paylaştığı twit magazin gündeminin en çok konuşulan konusu oldu.

25.08.2012 06:03  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hadise, twitter üzerinden Sinan Akçıl'ı hala sevdiğini itiraf edince Özedincik onu reklam yapmakla suçladı.

Günaydın gazetesinin usta kalemi Sinan Özedincik, Hadise'nin twitter'da 'Sinan Akçıl'ı hala seviyorum' yazmasını yorumladı.

İşte o yazı:

Sinan Akçıl'dan olaylı bir şekilde ayrılan Hadise, önceki gece Twitter'a, "Sinan Akçıl'ı hala seviyorum. Hayatımda yeri büyüktür" yazdı. Hadise'nin, önce yazıp kısa süre sonra da bu tweet'i silmesi şaşırttı. Sinan Akçıl, 'Hoppala' isimli şarkısında şöyle diyordu: "Geri dönmek istiyormuşsun/ Hoppala yok ya..." Sizce Hadise Sinan Akçıl ile barışmak için adım atmış olabilir mi? Sinan Akçıl neden tekrar barışmak istemiyor?

Ne kadar komik değil mi? İki ihtimal var. ya Hadise reklam yapmak, gündeme gelmek istedi. ya da gerçekten bugüne kadar söyledikleri, yani Sinan Akçıl'ın umurunda olmadığını kocaman bir palavraydı. Daha geçen yıl kendisine uzatılan her mikrofonda Akçıl hakkında hep olumsuz şeyler söyleyen veya en iyi ihtimalle yorum yapmayan Hadise, ne oldu da bu duruma geldi. Çünkü, çaptan düştü, işleri azaldı, gündemden yok oluyor... Canı sıkıldı, eski sevgilisi aklına geldi ve bu hareketi yaptı. Sonra bence biri fark etti ve uyardı kendisini, pişman oldu ve sildi. Bakalım ilk mikrofon uzatıldığında şimdi nasıl kıvıracak!

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Hadise Bu Defa Nasıl Kıvıracak?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement