Hangimiz Sevmedik 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Hangimiz Sevmedik 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Hangimiz Sevmedik 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik 13. bölümde neler olacak? Hangimiz Sevmedik 12. bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar...

07.11.2016 15:02  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT1'in sevilen dizilerinden Hangimiz Sevmedik, 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman ve Selen Soyder'in paylaştığı TRT 1'in iddialı yapımlarından olan Hangimiz Sevmedik tüm hızıyla devam ediyor. 13.bölüm fragmanı yayınlanan dizide bu hafta Itır'la Tarık'ın gizlice evlendikleri ortaya çıkar. Itır'la Tarık'ın arasını bozmak için elinden geleni yapan Hale, Adile'ye Itır'la Tarık'ın evli olduğunu söyler. Itır adliyeden gelen zarfı okuyup Tarık'ın kendisini ihanetle itham ettiğini öğrenince deliye döner. Şener ve Ayşen pes etmiştir. Evlerine dönmeye karar verirler. Ancak hiç ummadıkları bir sürprizle karşılaşırlar. Diğer yandan Yadigar zengin olunca değişmeye başlamıştır. Ondaki bu değişim mahalle esnafını rahatsız eder. Tarık ve Itır'ın evliliği Adile ve Münir cephesinde bomba etkisi yaratır. Itır ve Tarık aşkı bir kez daha çıkmaza girmiştir. Fakat genç karı kocanın aşklarından vazgeçmeye hiç niyetleri yoktur.

HANGİMİZ SEVMEDİK 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hale'nin tehdidi yüzünden Itır boşanma davasını geri çekmekten vazeçince Tarık büyük bir şok yaşar ve adeta yıkılır. Ünlü markanın Şener'in mavi kahvesine talip olmasının ardından yaşanan şaşırtıcı olay kahveye sürpriz bir ismin talip olmasına neden olur.Tarık'a gelen sürpriz bir mail Itır ve Tarık arasındaki kırgınlığın perçinlenmesine neden olur. Adile'den Ayşen'i bir kez daha isteyen Şener yine olumsuz cevap alınca daha fazla dayanamaz. Adile ve Münir'e rağmen Ayşen'e söz yüzüğü takar. Şener ve Ayşen'in sürpriz sözü mahallede şok etkisi yaratırken Itır ve Tarık'ın arasında yaşananlar iyiden iyiye çıkmaza girmeye başlamıştır. Fakat Itır'ın Tarık'tan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Hangimiz Sevmedik 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Son Dakika Magazin Hangimiz Sevmedik 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement